![]() |
Bojanje 5.25???
Dali je netko bojao cd-rom, dvd ili tako nesto??? Dali ste skidali vratasca ili kako vec ste osigurali da boja ne udje unutra??? Ful bi trebao ofarbati svoje a frnja me...
|
Ja sam skinuo vratašca i prednju masku,stavio salotejpa na prozorčić od LED-ice,ako možeš makni gumb s kojim se otvara ladica naknadno ga oboji
|
Citiraj:
|
Ma ne trebaš rastavljati. Samo se skine plastika koja je na malim kopčicama i to je to. S njom onda možeš raditi što hočeš.
|
Citiraj:
|
samo gurni srafciger ili probaj s prstima spustiti one drzace prednje plastike koji se nalaze okolo maske. prije toga gurni u onu rupu spajalicu da oslobodis drive, tj da ti tray izadje van. skini sa njega masku, zatim ovu prednju i farbaj.
mozes i skinut onu plastiku koja ide prek ledice, sa nozem odrezes tamo di drzi, i poslije lako zaljepis. jedino sto ako farbas, 90% sigurno ide garancija pa pa... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A jel' mi može netko reći sa čim se to farba? sa nekim vulgaris autolakom ili..? di to (u slučaju da nije autolak) ima za kupit?
|
imas poseban primer za plastiku. sad, kolko je bolji od ovog za metal, nemam pojma :D
malo je skuplji, cca 25kn bocica. a farba moze u sprayu, 20ak kn bocica. ta metoda daje dosta jeftine, a solidne rezultate. no mozda neko ima bolji prijedlog... |
...
ma kaj te brine garancija.
Ja sam bio farbao kuciste iz nutra i naravno pofarba cdrw i dvdrom i onda kad sam prodavao sam sa razredivacem skinuo to malo boje kaj je bilo. A sa acetonom(ono s cim zenske skidaju lak sa noktiju) ide sve dole! :D |
Jel možda neko zna di se ima u našoj lijepoj kupiti UV reaktivni sprey/lak ???
|
Citiraj:
Nema ducana koji je malo bolje opremljen lakovima i bojama a da ti nema tako nesto. Happy Color, Dupli, Signarex, Techno bilo koja od ovih firma ti ima to. Odi u neku vecu i kvalitetniju trgovinu boja i lakova i imat ce ti 99%... |
E sad si mi puno pomogo....možda neki link barem ili telefon.
Ništa pitat ću ja lokalnog autolakirera. |
Neznam od kud si... U lokaciji ti pise Croatia tako da ako oces dat cu ti tel od nekog iz Ri ako ti to pase???
|
Pa recimo Zagreb bi pomogao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |