![]() |
Besplatni online FPS...
Dakle... Zanima me ima li gdje neki besplatni FPS koji se igra u multiplayeru?
I ako moze link, naravno... |
alien arena za linux,samo skini iz repozitorija,quake 3 based,usminkan i brz
|
America's Army? Ako to još uvijek postoji :D
|
Definitivno America's Army... Kada izađe verzija 3 to će biti dernek! :D
|
Koji si ti igrač. Od 130 postova od toga si otvorio 41 temu:Machineg:
|
Wolfenstein: Enemy Territory
|
call of duty 4, counter strike 1.6.
|
Citiraj:
Spijuniras me? |
Citiraj:
|
F.E.A.R. Combat...
|
America's Army 3.0.
|
Nista od AA do sljedeceg mjeseca... ADSL...
Do tada se moram zadovoljiti Max Payne-om i STALKER-om.. |
Citiraj:
Probaj malo koristiti :google: jer radi čuda The best free games: First Person Shooters Ili wikipediju svašta se nađe http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...erson_shooters Gle svatko tu i tamo nešto zaspama ali ti si se starno zaigrao:goodnite: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa F.E.A.R. Combat je free lolol
Vidi ovdje Dobiješ od njih besplatan (FREE) CD-key, skineš setup (instalacijske fileove), instaliraš igru sa tim Keyem i to je to. 1.) Znači ovdje idite za CD-Key 2.) A ovdje odite za download igre |
Sry pogresan sam post quotao. Htio sam onaj iznad tvog, da istaknem da covjek zeli besplatne igre.
|
ako hoćeš brzu i neovisnu zabavu ima jedan zaćuđujuće dobar fps a ima i drugih igri koji se igra u browseru nemoj reć nevalja dok ne odigraš meni se ćini kao super zabava nije potreban nego mali download stranica se zove instantaction
evo link : instant action ako ti se sviđa dobru zabavu :chears: |
warsow
ako si stari fps igrac. |
War Rock od besplatnih..... najbolja barem meni
|
i jok svaki 1.5 ne haka na tom warrocku... katastrofa je sto se tice antihaka...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
[quote=Wolfblade;1078690]ako hoćeš brzu i neovisnu zabavu ima jedan zaćuđujuće dobar fps a ima i drugih igri koji se igra u browseru nemoj reć nevalja dok ne odigraš meni se ćini kao super zabava nije potreban nego mali download stranica se zove instantaction
evo link : instant action ako ti se sviđa dobru zabavu :chears:[/quote€] Ne radi, majki mu ga.... |
Radi, radi, ali ovako: instant action
|
[quote=d^_^b;1079946]
Citiraj:
|
Americas Army, trenutna verzija 2.8.3.1
www.americasarmy.com |
Imam jedno pitanje:
frend ima laptop Acer 5520, ima procesor amd athlon x2 1.8,gigu i pol rama i grafu nvidia 7000m 256 mb dijeljene memorije.Da li bi on mogao pokrenuti fear combat? |
AA sam nekada davno igrao i pravo mi se dopao...
Tako bih volio ponovo zaigrati ali zeza me ADSL promet (vec sam presao nekoliko 100-tina MB) pa cu nekoliko ovih preporuka poslusati i zaigrati sljedeci mjesec... Do tada... Nista... Inace, ja se FEAR-u vise ne priblizavam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prava igra za ljude koji za fps-ove jos uvijek kazu "quake klon" ili "doom klon" :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |