![]() |
antonio vruce mi je
Bas ono za sto sam mislio da se najmanje grije ja se opecem od njega :D . NB :) . Jel vama to tako vruce? Imam onaj default epox pasivac (zlatni). u biosu je sys temp oko 40°C.
|
hehe :lol:
meni je MB skroz cool imam mislim slican zlatni passivac gigabyte kad gledam u kojem programu uvijek pise 25 mislim da nema senzora... :D |
Moj se isto grije ko blesav.
E da pitam jel ima matična on-die senzor na NB-u (ABIT IS-7E, Intel 865PE)? Jel mi se čini da točno pokazuje... |
meni ima senzor "system" koji je zapravo neka diodica na maticnoj koja mjeri temp u kucistu, a ne na NB.
inace, plavi zalman je hladniji od narancastog na grafickoj :D |
e al ti NB cooleri su katastrofa.
od aktivnih mi je jedini dobar onaj osvjetljeni na Gigabyte pločama a od pasivaca valjaju samo na Intel i Foxconn pločama. |
Citiraj:
|
Re: antonio vruce mi je
Citiraj:
|
Na NB je plavi Zalmana al nije baš nešto hladan, dok SB se skoro i ne grije. Meni tako krivo očitava Sys temp kaže mi da je 38c u kućištu a zapravo nema ni 30c. Al zato je u Scoketu 28c na 1.3V.
|
Plavi na sjevernom je samo mlak,isto tako i južni (stock pasivni).
|
...
lol a meni pise uglavnom 15C sa plavim zalmanom...
|
Meni na asusu ne prilazi 30 C
|
Ja nemogu vidjet temp. NB samo temp. kućišta,socket,dioda..
|
Na mojoj asusici max 30°C. Na opip uvijek hladan. Sad je 24 °C. :rambo: :rambo:
Inace je neki alu pasivnjak velik ko onaj plavi zalman |
Citiraj:
samo... nekako mi se čini da je kvalitetan pasivac bolje rješenje od bilo kojeg aktivnog hlađenja. pogotovo ako uzmemo u obzir današnji trend "tihog računala" |
Citiraj:
Evo-DFI stavlja pasivce na sve svoje ploče i nikad problema... |
Citiraj:
najbolji nb cooler je po većini testova onaj jači model od swiftec-a ,maka zalmanov plavac ne zaostaje puno za njim... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |