![]() |
7600GT AGP - Pitanje oko drivera
Dakle, vrtim instalaciju windowsa već par godina, i stvar je odlučila početi se gušiti... Ha dobro, vrijeme za reinstall.
Nakon reinstalla skinem najnovije drivere, instaliram... I imam što za vidjeti. Naime, kursor trza ko lud, tj, zapinje svako malo. U troubleshooting opcijama sam pomaknuo bar "hardware acceleration" za jedan ulijevo, što isključuje akceleraciju kursora, i time... Ha recimo "popravio" problem. Sad nemam hard cursor što zna zezat iznad flasha i u igrama. Problem je što sam isprobao v165.xx, 94.xx, a sad sam na 93.71. Malo je manje izražen problem, no još uvijek se javlja. Sada, doduše samo kad hard rošta, il kad cpu radi nešto imalo intenzivnije. Koje drivere preporučate? Tj, koji su zadnji bili dobri za tu seriju kartica? |
jesi probo 91.31?probaj njih, jer sam ih ja dobio sa svojom 7600GS AGP.možda će radit jer nisu tako različite grafe.piše i na cd-u da je za geforce 7600 seriju
|
Citiraj:
Javim rezultate... [EDIT] Ništa... Isto. Ma fućkaš ovaj komp. Garant je neki hardverski problem. |
Doublepost...
Na starom sam CRT-u koji umire... Slika se raspada. Sve je ok kad mu napucam neki bijesni refresh rate od >100 Kao da nešto nije u syncu monitor-grafička. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19. |