![]() |
moding HR 05 sli
dakle ovako imam ovu ploču i na čipset nemogu staviti HR 05 sli :fuming:...i sada me zanima kako bi ga bilo najlakše modat da on ljepo stane..
znači da otprilike iz HR 05 sli nastane samo HR 05... molim prijedloge kako ga modat:fala: |
De ti malo to poslikaj... Znaci postavi ga kako bi trebao sjest pa da se vidi sta smeta..(cooler na procu, graficka, preveliko podnozje...)
|
rado bi nabacio slike al nemam digitalac a ni mob...pa od slika ništ a smeta mi cooler od proca cooler je stock od am2..
evo tprilike što mi smeta i što bi trebalo modat 1 i smetaju mi heatpipe na stock cooleru od amd-a 6000+ :dajpivu: link je mrtav evo drugi slihttp://img296.imageshack.us/img296/4...gdfkzt4.th.jpgka :lol2: |
prvo, postoji edit posta :)
drugo, ne gine ti nabavka hr05 vulgaris :) |
Jel mozes okrenuti na drugu stranu? ili za 90 stupnjeva?
|
Cuj.. ako smeta samo koji milimetar pada mi jedino napamet da pokusas malo iskrivit heatpipove. Znaci bez previse filozofije, stavi podnozje u skripac(izmedju skripca i podnozja stavi neki tvrdi karton ili mekani komad drveta da se ne ostati) i pokusaj ga zakrivit (neznam dal bi imalo svrhe prije toga grijat heatpipove sa plamenikom...). Odmah napominjem TO RADIS NA SVOJU ODGOVORNOST jer nemam pojma dali ce se nesto ostetit i kako ce to djelovat na funkcioniranje samog coolera!!!!. Mislim da bi bilo najbolje ako ga mozes zamijenit za HR05 vulgaris... Naravno ako neko ima bolju ideju neka je iznese...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |