![]() |
Computex 2008 - specijal
Na Tajvanu grob do groba,
traži majka sina svoga, (u ovom slučaju ćerku) za utjehu njenog bola uvjek hladna Coca-Cola... Bože dragi pa kakva su ovo strašila??? Ovih treba su se majke odrekle preko dnevnih novina, pa su novac potražile u statiranju pored plastičnih reklama proizvođača HW-a. Azijatkinje znaju biti ljepše od evropljanki (ali to očito nije pravilo), ja sma ipak glasao za više slika HW-a. :D Sve u svemu kad se pogleda, ipak su bile ljepše cure sa prošlog okupljanja nego ove sada. |
:lol2: Mile
Šta si očekivao od " Made in China" ?!?! :D Ima 1 dobra ;) ali nije istočne proizvodnje! E da oćemo više hostesa ali ne ovih UVOZNIH sa istoka :D :p |
Pa da,nisu bas nesto..:S
I da,Mile,hvala sto si me poslusao(znas na sta mislim :D) |
Citiraj:
Meni jedino normalno izgleda ona na prvoj slici i može se probrati neka sa onog grupnjaka u autu (iza auta). Sve ostale su za odstrel. @Mislav Sunce moje lijepo šta bi ja bez tebe (vjerovatno bi spavao ko i svak' normalan u ova doba)... Idi spavaj i sutra da si mi poslao skenirano uvjerenje,... ;) |
čuj Mile, a da ti svaka ponudi nekakav high-end top proizvod iz firme koju je zastupala tamo, da li bi i dalje bio pri svom uvriježenom mišljenju :) :)
|
Citiraj:
|
Naglasak je ipak na elektronici :D
|
E pa stvarno, vi nikad zadovoljni:D Čekajte idući CeBIT onda...
@ Bubba: Tajvanke (Kineskinje) općenito nisu obdarene... |
Citiraj:
|
I dajte za sljedeći put uzmite neki SLR Canon npr:) ili barem G9
|
Ma sve su to smišne curice(naglasak na curice), al ja bogami neznan šta bi s njima onako mršavim i tanašnim...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
>>klik<< :D:D da znas sto sam jos sve izguglao :D:D |
ma uopće nijedna nije dobra al ima computex tu negdje kod nas europa i amerika kod nas su mnogo bolje nego u aziji
|
tek sam danas skuzija calank i moj komentar kao iskusnog starog macka je :lol2::
tttttooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :cool: ps-vi mlađi nemate pojma, samo laprdate i nista ne shevite :smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni ona na slici 16B, sasvim uredu :)
|
eee ljudi moji, tko bira taj ne shevi :D
ma meni su sve doobre, bitno da su kosooke :) dobro ima jedna ili dvije koje i nisu bas nesto al u glavnom,sve su to vrhunske mlade pice :D |
Ajde bogati da ste tamo sve bi vam valjale:D
A kad smo ovdi onda ćemo se zadovoljit našim, prekrasnim djevojčicama:banana: |
kako god okrenuli, na geek sajmovima su ipak najgore butre.cak i prostenje ima atraktivnije hostese. valjda ocekuju da ce dolaziti samo pristavi pepeljara-pogled likovi...
...koji ionak ne vide dalje od broja jezgri i brzine radnog takta... :) :) :) :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05. |