![]() |
Anketa za zavrsni rad --- HELP
Pozdrav ljudi,
Evo pišem završni rad za kraj dodiplomskog studija, unutar rada imam anketu o reklamama u igrama. Zamolio bi da što više ljudi odgovori na ovu anketu da dobijem konkretan uzorak različitih tipova gamer-a i informatičara i odgovore na pitanja vezana za In-game marketing. Nije važno jeste li stručnjak za temu, pitanja su više o vašoj percepciji reklama u igricama pa ako ste laik, ako ste stručnjak, ako ih nikad niste vidjeli ima pitanje za vas. url je : http://chubz.justfree.com/index.php Hvala na suradnji Borislav Petrović |
Odma promjenit hrvatske znakove, dobro namjeran savjet..
|
Samo stavi u
umjesto ovo iso-8859-1 |
Jedna stvar fali, preferiram konzole i online igranje
|
Evo popunio anketu ;)
|
takodjer.
|
ispunjeno ;)
|
E ljudi prepravio sam sad mozete staviti i konzole i online igranje i hrv slova bi trebala sljakat sad plus sam dodao 2 zaboravljena pitanja
... eh sad je zamolba da ako vam se da utrosit josh jedan pokusaj i ispunit ovu zadnju prepravku ... to bi bilo pree-dobro od vas. hvala |
ispunjeno
|
ispunih :D
|
Dođoh, vidjeh, ispunih :D (već drugi put...)
|
Još jedan ispunio anketu..
|
i ja po drugi put
|
Done.
|
i ja sam ispunio
|
Ispunio sam čim si postavio post, ali idem sada opet... ;)
|
Vi ste ljudi carevi ... za sad je anketa na recimo 70 ljudi tako da spread the word, di stignete i kako stignete.
Ja u radu trebam analizirat kako hrvatski gameri gledaju na to reklamiranje u igrama i trenutne marketinske trikove koji se koriste. hvala svima koji su dosad ispunili |
Evo ispunio ponovo za ta 2 pitanja
|
ispunih i poslao sam anketu prijateljima. tj. njima par koji su true gejmeri :D:D
:beer: |
Dobra anketa, proširit ću među lokalnim gamerima.
|
Ispunio 2. put.
|
Ispunjeno :)
|
Ispunio, jedan dio nisam(mali dio), nije mi se dalo mislit i pisat, igram FM :D.
|
Evo i ja sam popunio :)
vidimo se možda na tvz-u :D |
popunio.
|
Preporucam za staviti link na: http://www.codhr.com/forum
|
Ispunjeno.
|
Ispunjen veći dio ankete...
|
Ispunih je.