![]() |
ATI 3870 512dd4
Kupio sam novi komp AMD6400X2 3200mhz, ASUS 3870 512DDR4,MBO AM2+ ASUS M2N-XE, I 2GB RAMA NA 800mhz a na matičnoj je bus 1000mhz. Napajanje je MS 550w.
Problem je u tome koju god igricu instaliram šteka na isti način. COD2, GRAW2 neke čak nemogu ni instalirati, Instalirao sam ASUSove drivere i ATIjev najnoviji catalist i opet ništa. COD2 šteka jednu 10ak pa radi 5 sekundi na 100FPS pa opet tako.. odnosi se na svježu instalaciju XP-a.. MOLIM POMOĆ |
Neznam,mislim da napajanje nije adekvatno za takvu konfu...al nek ti neko pametniji potvrdi
|
aaaaaaaa
vadi to napajanje van dok nije sve oslo k vragu |
Al opet nije mi jasno da može biti takav šrot,ako je novo..pa i da je od MS-a...što to znači uopće,da tih 550W ne daje onda ni 400..ustvari,tako nešto..da..
A vadi ga van i kupi corsaira 550VX..to je to.. |
Naručio sam chieftec 550W dali je to dovoljno.. 500 kn u Vemilu
|
Citiraj:
|
A softwerski onda nije? Ili..
Daj bože da je to to inače više nemam ideja.. Koliko uopće ti MSovi daju W? Na grafi piše da je preporučeno bar od 450W. EDIT: A taj cieftec isto neće biti dovoljno za tu konf. ili.. |
ali stvar je u tome što mu novo napajanje neće riješit problem, a jel etbi pada fps ili samo izgleda ko da šteka a fps ostaje iznad 30-40?
ako ti ne pada fps nego samo izgleda ko da šteka ali je visoki fps probaj upalit Vsync ako ima igra, jer i sa 100fps će ti izgledat ko da šteka ako nije usklađeno sa refresh rateom monitora |
ja gledam i cudim se kako uopce to napajanje moze to povuc :stoopid::stoopid: ... i ja imam istog i imam osjecaj da stavim neki e4x00 proc da bi sve otislo k vragu..
|
Ma ne sve je upaljeno i opet isto.. Šteka konstanto u istim razmacima i odjednom ide par sekundi ko mutavo pa opet šteka..
|
Ja sam imao svakakve simptome u igrama kad sam vozio šrot napajanje, od restartanja, usporavanja, smrzavanja, bsodova, itd. Hiper 530w je rješio problem, tako da ce vjerujem i tebi.
|
A ramima ne smeta što je na matičnoj bus od 1000Mhz a rami od 800Mhz
|
Citiraj:
|
Dosta spama ili će biti :banana: uključujući i Jelca... :D
|
Stavio sam novo napajanje i opet isti vrag..
Chifteac od 550W i sve po starom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:56. |