![]() |
izdajice
GAYinward izdajnici..
|
Nije to izdaja, to je nesto novo, nesto divlje za njih. :D lvl up!
|
kao sto je netko naveo u 48xx temi, nije 1. put
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2163&pg=2 |
Treba kruha jesti, batali ideale.:goood:
|
i love them :D:D:D:
|
WTF?
|
hehe,treba proširit ponudu,pare pare,prodauješ 1 proizvod 1 novac,2 proizvoda duplo novca.
|
j. ta prepucavanja Nvidia Ati...
Bitno da mi grafe dobimo u vecem izboru, i sto jeftinije... |
cisto me boli tko za koga sta dela dok je jeftino meni odgovara, a sad hoce mi na kartici pisat gainward, asus, leadtek ili nesta sedmo samo dok je jeftino
|
Citiraj:
|
Uglavnom da ti prevedem...
gainward kao zadrti nvidioti poceli furat grafe za ATi ... |
LoL, jos da Safir krene na neVidiju :) Al to je realno kao da PNY ode na ATi.
|
Ma sve je to marketing, ali ono pa zivo me zaboli tko ce kome popljugat, samo da konacni proizvod bude jeftin i svi sretni.
Inace Gainward mi je ostao u lijepom sjecanju, sve grafe sto sam imao od njih su bile odlicne pocevsi od GF3 Ti500, GF4 Ti4200 GS, FX5700 :D. |
Meni su ipak Asusove bile bolje, ali samo do vremena GF4 Ti kad su generalno zasrali s onim kulerima koji prozuje nakon par dana, pas mater.
|
Iskreno meni je ovo sto sada imam prva asusica ikad u kompu. Nisam bas previse odusevljen (cooler) no u ovo vrijeme gotovo da ne postoji grafa koja je tiha i povoljna...
Uglavnom stara Ti4200 GS radi kod bratica u kompu vec godinama, brijem da ima pola kile prasine unutra i jos radi, bas sam nedavno bio kod njega, fura doom3 na 800x600 medium 40-tak fpsa :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
:D |
upropasti nam zabavu :D
Nikad me nisu "palile" :D 1950 i ekipica :D |
nekad mi se gainward kao firma svidjao, ali onda sam redom dobio par grafa koje su se slabije OC-ale od ostalih firmi i odustao od njega
|
Cime se neki ljudi opterecuju.....
|
samo da se razumijemo ja se ovdje ničim ne opterećujem a ponajmanje gainwardom nvidiom ati-jem ili sličnim firmama, Ja ovaj forum doživljavam kao zabavu i razbibrigu i nikako nemislim da su teme ovdje toliko važne da trebaju odredit budućnost svijeta i slične brije
|
Kaj je ovo ?
PC ekspert forum ili vrtić ? Pametnije postove sam vidil na WOW forumima .... |
Stvarno bespotrebna tema.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |