![]() |
Težak problem - task manager + sve ostalo has been disabled
Imam jednu instalaciju recovery cd i na njemu jedan image file od winxp - *.gho file (instalacija je za jedan stroj, prilično specijalno). E sad, svaki put kad ja vratim win xp s tog cd-a, win xp se dignu i imam samo ovo:
- na desktopu ni jedne ikone, miš ne radi - kad stisnem tipku start mogu samo do ovog: shut down, log off, Programs (ovdje nema ničeg) i pokrenuti jedan program koji upravlja strojem. Ja bi sad na ovaj win xp instalirao još neke programe, ali nejde. Kad stisnem ctrl+alt+delete dobijem poruku: taskbar has been disabled by your admin. Ukratko, nista se neda pokrenuti osim tog jednog programa. Sad me zanima, pošto ja mogu otovoriti taj *.gho file s cd-a (i vidim datoteke i sve ostalo s ghost explorerom), mogu li nekako editirati neku datoteku (ili registry) tako da kad ponovo vratim win xp s image diska da mogu pokretati exporer, instalirati programe itd... Hvala istinskim znalcima. |
Hmm meni zvuči kao da se tebi automatski diže u Guest accauntu koji je sistem policyima onesposobljen, trebaš se logati kao administrator i onda bi trebao imati pristup svemu, sad imaš li neki svoj accaunt ili preko osnovnog built in admin accaunta ideš to ovisi o setupu, naravno ako je zaštićen passwordom moraš znati isti...
|
Citiraj:
|
Nema ni:
Click Start, click Log Off, and then click Switch User ? "Task Manager has been disabled by your administrator" error message |
Pa kako ti teče thopok - onaj famozni log off kojeg imaš u start izborniku i onda promjeni usera ako nemožeš tuda do ugrađenog admina lupaj F6 kod boota i na meniju pošalji windoze u safe mod tamo ti MORA ponuditi ugrađeni administrator accaunt...
|
Citiraj:
A kako i da uđem u admin account kad neznam password? Citiraj:
|
Citiraj:
Ak su admin i guest - nema dalje priče... :stoopid: |
Korist bi bila da je:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad ti se pojavi log in ekran (onaj gdje imaš popis accounta), stisti dva puta CTRL+ALT+DEL, upiši Administrator i lozinku ukoliko je imaš i to je to.
|
Znači, pokuša si ovako:
How to log on with the Administrator account? |
Citiraj:
|
Ako nisi nikaj prtljao s admin acc onda ti je pass "0000"
|
malo kasnim s odgovorom ali zanima me kad vec pitas jesi ti to radija image ili? jer
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Onda ništa od tog OSa, morat ćeš ispočetka slagati ima nekih alata za pass recovery pa googlaj...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16. |