![]() |
mišljenje o teac dvd pržilicama
DVD+RW TEAC DV-W58E-003, naišao sam na to.8x i k tome dual layer pržilica.Zanimaju me iskustva vlasnika teac dvd pržilica, kompatibilnost itd.Dakle, jel teac još ono što je nekad bio?
|
Teac je jedno vrijeme bio upao u sranje s svojim pržama. ALi ove 52 su i više nego na tragu stare slave. Za DVD prže neznam, ali ako su na tragu ove moje onda su odlične.
|
kako bi se u nekim drugim vremenima obićavalo reći: dejstvuju :D Za lovu koliko dođu pristojne i solidne ...
|
Teac DVD koliko znam koristi istu optiku kao i Pioneer. Što se tiče CD-RW baš ta 52 x se nije proslavila. Tor ima sreće.
|
što se tiče 52xCDRWa već sam dosta puta napisao da ih je frend u 6 mjeseci promjenio 3 ili 4 :D to ne valja ...
|
nemam iskustava sa dvd teac przama ali imo sam obicne dvje teac prze onu neku prvu 8x i radila je cisto ok i sad imam 52x i sjebala se nakon nekog vremena sad dali se samo zaprljala ili neznam nemam para da odem ocistit :(
|
Pa ja sam se baš jebao s 48X-icama:D
|
jedno vrijeme je bio Pioneer, ali sad je Lite-on u igri
Pa pioneer još nije izbacio DL pržilicu |
Službeno ne, ali 107 bi nadogradnjom firmware-a trebala zapisivati na DL. Još uvijek se čekaju mediji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:41. |