![]() |
Koji LCD DO 4000 KN
Gledao sam u ve-mila ove LCD:
TV LG 32LC51 LCD, 82 cm, 1366x768, 5 ms (GTG), 500 cd/m2, 5000:1, HD Ready, HDMI - 3699 KN TV LG 32LC52 LCD, 82 cm, 1366x768, HD Ready, 5000:1, 5ms, 2 x HDMI - 3800 KN TV LG 32LC55LCD, 82 cm, 1366x768, DVB-T, HD Ready, XD Engine, DCDi , HDMI - 3700 KN. Sad me zanima da li to što valja, mislim kvaliteta slike i ostalo.Ako valja koji od ova 3 da kupim. I jeli to puno bolja slika na njemu nego na običnom CRT.Jeli itko zna oko ovoga, molim vas da mi netko što prije odgovori. |
LG 32g3000 cijena od 3900 pa nadalje.. LG s najnovijim panelom. Slika je nešto bolja ako si u području hvatanja DVBT signala, puno bolja alo gledaš preko maxtv.a, DVD filmove, MKV ripove skinute s neta (dakle spojen na lap ili komp) a nešto lošija ako se spajaš na obični, analogni signal.
|
Ma kupio sam SAMSUNGA LE-32S6. Sad men zanima ti lcd tv i pitam se zašto se slika muti i produžena je nekako, valjda zbog wide, ali nije tako lijepa slika u formatu 16:9.Jeli tako kod drugih ili..
|
takva je i kod drugih..
|
A zašto je to tako, sad ispada da je na CRT slika bolja. Kad će taj HD biti raspoloživ i u drugim gradovima, jeli netko zna i oće li onda slika biti bolja.
|
jednog dana za koju godinu doći će i do tebe (i mene) a tada će ti slika bit odična. ako uloviš dvbt signal trebao bi primjetiti poboljšanje. jedino rješenje ti je uzeti maxtv..
|
Ali HD se emitira kod nas u mpeg 4, sad ne znam kako će to sve ići,s obzirom da skoro svi tv pa tako i moj može mpeg 2.Onda je li može taj mpeg 2 HD ili ne.To mi ništa nije jasno.I još me zanima taj MaxTV, kako ide kod njega oko toga HD, molim vas da mi netko objasni ove stvari.Hvala!!
|
Citiraj:
ipak on ima katodnu cijev, i boje su izraženije i kvalitetnije... LCD-ovi nikada neće biti do jaja CRT-u za obradu fotki i sl. stvari! Lcd sucks :smoke: |
Samo imam jedno pitanje oko tih signala, koji sve postoje i nemam pojma koje ja imam.I zanima me taj max tv jeli dobra slika na tom čudu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |