![]() |
Došla 6800 GT
|
E sad sam ja htio postat,opet si me preduhitrio
BTW:To su prve grafe treba pričekat mjesec dana da padnu na normalnu razinu |
:D ovo je drugi put da skoro isto post-amo (onaj 5900xt modding članak sa x-bita) :beer:
ma treba čekati božić dam se kladiti da će cijena laganini na nekih 2200-2600KN ;) |
He, he .... rezervirao :rolleyes:
Imam nekih problema kod naplate dugovanja - osoba nema cash, ali zato ima slobodne kartice :rolleyes: Tako da jedna 6800 GT uskoro seli meni u comp :p Ekipa - uskoro 9800 pro na prodaju - povoljno ;) Sad me samo " malko " mući kako ohladiti čudovište :eek: Naviknut na Zalman pasivac + 80 mm vent - ovo će ziher biti jebeno glasno .... Moram nekaj smisliti, ah slatkih li boli :p |
mjesec dana:-)) pa jedva bi se moglo rec za 9600XT da je tek sad dosla skoro na normalnu cijenu:D
Citiraj:
|
Btw koji je sad mjesec kaj nije deveti??:D
|
daj paske nisi normalan ?!?!?! dati ćeš skoro 4000KN za grafičku koju češ za mjesec-dva (ili kad god glavni nvidijini partneri počnu masovno proizvoditi) moči dobiti za 700-1000KN manje a još je nvidijina (ne čip već sama kartica je složena u nvidiji)
a što je najbolje ionako već imaš odličnu grafulju.... btw kaj zalman nemre hladiti 6800/x800 ??? čak ni nova D verzija sa 2 heatpipea??? |
Skuuupooo, ali jebeno dobro :D
Kupio sam matičnu, ram, motor, a sada bi još i grafičku... Neće ići :( |
Citiraj:
zezas ili... ako ne zezas... zadaviti cu te jer svaki put kad se istrosim ti nesto povoljno prodajes :D . |
Koji ce ti to kurac, barem u ovom momentu...
|
Citiraj:
Osoba XY mi duguje neku kintu, ali nemere dojti do casha da ga ubiješ :fuming: Ali su osobi kreditne kartice slobodne - pa je pal dogovor da mi ta osoba na ime duga kupi 6800 GT. Iako znam da je to kartica direkt od Nvidie i da će cijena pasti i da će za mjesec dana biti boljih na tržištu ( Gainward GS ) - moram potrošiti lovu sad/odmah. Dok je još kartica slobodna - jerbo ako se osoba zaduži opet, mogu se slikati :rolleyes: . Jedina alternativa mi je X800 pro - 12 pajpi nasuprot 16 + navodno dobar OC na strani GT-a. Svakim danom sve bolji driveri :eek: Inaće 9800 pro će se prodavati s Zalman pasivcem + 92 mm PAPST vent - pa tko voli ;) Trebala bi doći do kraja tjedna - pa vam javim prve utiske :beer: |
Stigla u moje gramzive rukice :D
Trenutno sam na poslu, ali kasnije navečer ili sutra ujutro vam javim prve utiske. Međutim vjerujem da će sve biti približno kao i recenzija :rolleyes: BTW. - Proizvođać je Gainward ;) , a pakiranje BULK :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovaj put niti kutiju :D BTW - clocka se na Ultra frekve bez bada ;) 400/1100 :beer: |
Jaaa biiiiii
|
Citiraj:
|
PA GLE 6800 TI JE ZVJERSKA KARTICA I SA STOK HLAĐENJEM DRŽI TI GPU NA 46 C DOK X800 RADI NA 70 C
|
Citiraj:
Ova moja nije na razini ostatka kompa :D |
Spor si mi Paske nešto... :rolleyes:
OĆEMO REZUUUUULTAAAATEEEEE!!!!!!!!!!!!!! |
Citiraj:
Kad to riješim na sveopće zadovoljstvo - bacam se na benchmarkove :p |
daj si i sig malo popravi ovo @ "ultra" (i to malim slovima) je blesavo
nekaj tipa 6800GT @ 6800ULTRA :D |
Zaprešić sad ima najjaču grafu u hrvata!!:clap:
Ali stvarno je ta nova generacija precijenjena. Sada je 5900xt i 9800pro po cijeni mid a po mogućnostima skoro high. Baš nam je dobro! |
Citiraj:
To dvoje nisu ista klasa... |
Pa zašto ne?Ako imaš love....
Ionako se pretvori u ultru tek tako, framerate je jebeno dobar pa:) Prava kartica;) Makar od nVidie:D Bolja od MX: sweating Nego oće li biti problema sa quakom2:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@zwer Puše kurac... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|