![]() |
Nokia N95 8GB vs N82
kao prvo pozz svima;
ovako kupujem si novi mobitel i dvoumim se izmedu ova dva mobitela navedena u naslovu pa ako netko ima misljenja, iskustva ili tako nesto bio bi zahvalan; ili ako imate neki treci mobitel za predloziti; znaci bilo bi odlicno kad bi se javim netko tko je imao oba dva uredaja pa da se cuje misljenje; thanks pozz |
Osobno bi uzeo N82, daleko mi je lijepša i praktičnija nego N95, a i kolko sam imao prilike prčkat po njemu, nekako mi je tečniji. Ja sam si njega (N82) isto pikirao, ali mi je odluka ipak pala na P1i. Uglavnom zbog software-ske prirode.
|
moj izbor bi bio N82, je malo večih dimenzija i ima manji ekran, ali solidnije je konstruiran, ima xeon blic, sve ostale karakterisitike su manje više iste, još k tome osjetno je jeftiniji....
|
Citiraj:
ja bi uzeo n95 jer mi je nekako ozbiljnija i cini mi se kao da je vise truda ulozeno u nju. nego matthew imas pm :D |
ja ti imam n82 black, i super sam zadovoljan sa njime. brz, fino dizajniran, kamera je predobra (imas negdje na netu da n82 ima najbolju kameru od svih mobova), navigacija radi super, i nekako mi je bolja od n95 8gb jer je tanja i lakša, i manja je (u usporedbi dok otvoriš n95)... baterija traje od 2-3 dana...
|
|
imao sam doma i jedan i drugi i osim dizajna i kamere fakat nema nekakve bitne razlike
kaj se kamere tice nikak ne shvacam taj lazni blic na mobu kao sto je n95, tak da ak ti je to jako bitno onda odmah n82 a dizajn.. ovisi kaj ti se vise svidja. ja sam uvijek vise volio ove u jednom komadu, normalno puno su cvrsci. n95 slide se istina mora kad tad rasklimat, ali ima taj ogroman ekran a ionako je veeeliku vecinu vremena sklopljen pa ne smeta kaj je ogroman samo kad ga tu i tamo raskrilis hehe malkice je deblji, a to kaj je par grama tezi tesko da osjetis baterije obadvije komicne, software i brzina identicni (bar dok ne napucas 8gb muzike i slika :)) |
s kako bi se nosila N95 8GB sa HTC Tytn 2; imam si priliku kupiti jedan od ta dva uredaja pa me znima kolika je razlika i koji je naravno bolji;
pozz |
Nokia N95 8GB http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-review-188.php HTC TyTN 2 http://www.gsmarena.com/htc_tytn_2-review-181.php oba su odlični uređaji.samo je na tebi da si daš malo truda i pročitaš par revjua. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=49065 |
Citiraj:
N82 je OK mob, ali za moj ukus preružan, tu mi je bolji N95. |
I ja se isto dvoumim između N82 i N95, ali čine mi se male tipke na N82, molim nekog ko je koristio N82 da mi kaže kakve su tipke...
|
tipke su dobre, malo je bad dok se ne naviknes ali kasnije sasvim ok...
|
Ja imam prilično velike prste i mislio sam da ću imat problema na N82, ali nakon 2-3 poruke nakucane uz božju pomoć sad kuckam kao daktilograf, samo se treba naviknut malo:chears:
|
n82, puno je prakticniji barem meni. ne volim ogromne klizace poput n95.
|
pa ak se ne varam odes u t - com i probas kakv je, tipke, meni, tezinu i dr. (vidio u onom na Vukovarskoj, demo aparati)....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:13. |