![]() |
koji dvd pisac?
zanima me koji dvd pisac da kupim?
o tome nemam pojma pa sto mi preporucate? |
nec 2500a (ili 2510 -> podrska za dual layer za koje jos nema medija ;) )
pioneer 107xl |
koliko dode nec 2500a
|
Ja imam pioneer 107D i ful sam zadovoljan platil sam je u HG-Šrotu za 760 kn,dok je početna cijena bila 800 i još neke kuna.Imaju cijene kao na burzi jednu min je 700kn drugu je 1000 kunića:clap: :D
|
...
pogledao sam doma u bug-u od 4. mjeseca test snimaca.
tamo je plextor bio najbolji al mi je full preskup. Liteon(811S na testu ali u linksu prodaju 851S) je best buy i on i plextor su kao jedini postigli brzinu snimanja 8X?!???! nec 2500a je najvise 6x a pioner(neznam tocno kak se pise lol) 4x. opce mi nije jasno?!?! kaj sad uzet?!? |
Ma uzmi Pioneera još nije niko žalio na njega, a to oko testa u BUg-u da Pioneer stvarno tako loše radi bilo bi bure i kakve oko toga. Al kako vidiš svi ga hvale pa navali.
|
Citiraj:
evo ja imam dobra iskustva sa pioneer dvd+-rw, a i ne samo dvdrw već i drugim stvarima od pioneer, tako da nećeš požalit ako uzmeš pioneera... :beer: |
A može se baciti oko i na ASUS koji je ustvari OEM Pioneer:)
|
sta fali Lite-On-u?
|
Citiraj:
BUG je inače samoprozvani autoritet za testove HWa. Oni nisu mjerodavni, pogotovo činjenicom da oni vide specifikacije, sprže par medija, te bez previše provjera i testova daju presudu. NEC je problematičan. Jako izbirljiv. Pioneer je ziheraš. Njima je kvaliteta sprža prioritet, radije nego brzina, a meni se osobno to jako sviđa. On će radije pržiti sporije, a da to ispadne kvalitetno. |
Pioneer prži zadanom brzinom i tu nema govora.
|
Tak je medo, kvalitetno, a bas najbolje kopije kvalitetne je daval NEC. A przi na bilo kakve medije, i ima najduzu listu kopmapatibilnih medija od svih.
Rade i svi drugi svoj posao ukljucujuci i lite on, al ak se govori o najboljem zapisu.... http://www.cdfreaks.com/article/134 |
...
Evo kupio sam Pioneera!
|
Re: ...
Citiraj:
|
Čestitam stari!
|
Citiraj:
koristio sam i pioneer i lite-on i jedan i drugi rade super i bez problema ikad! - tako da nema razlike... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:21. |