![]() |
igre za djecu, molim preporuke
ovako,kolega na poslu ima klinca od 10-11 godina,nema pojima o internetu i svemu tome,pa me zanima koje igre igraju vasa djeca,necaci ili rodbina ...uglavnom mali ne igra pucacine a niti voznje,nesto u stilu skupljanja novcica,dijamanata,i tih fora,pa ako mi mozete sta preporuciti...zahvaljujem....
ps konfa koju ima je celeron 2.6,512 rama,radeon 9550...znaci nesto nezahtjevno... Hvala |
Igra skrivača s ostalom djecom u ulici?
|
Citiraj:
|
Worms, bilo koja verzija.
|
superfrog ftw
|
Super Mario Bros :D
|
odite se vi igrat skrivača pametnjakovići...NHF
vecina klinaca nema pojima igrat skrivaca,policajca i lopova itd....samo nekaj sarafaju po kompovima,itd..... |
Citiraj:
|
Roller Coaster Tycoon :)
|
sims
|
Mislim da su za klince koji vole skupljanje novčića i tako malo lakše igre dobre sve koje imaju veze s filmovima nastale po Marvel stripovima.
Znači, Spiderman, Hulk,... Imam buraza od 10 i sisterku od 8. pa otprilike vidim kaj igraju. Dok buraz hala COD 4, GRID i novije pucačine/trke, sisterka igra flash igrice koje si sama nađe na netu (od malih nogu im pokazujem da je google čovjekov najbolji frend na netu ). Moj savjet su igre kakve sam gore anveo. |
A nek onda proba i onaj playtoy na tportalu ...flash igrice...ili ono gore sta sma naveo
|
doom3, far cry...... :D :D :D
šalu na stranu, mislim da je prerano da djete postane ovisnik ali ako već mora igrat neka to bude worms ili sims, možda najbolje neke utrke (npr. lego race) pošto u njima nema baš nikakvog nasilja..... |
Feeding Frenzy 2, mogla bi mu bit dobra.
Ja sam instalirao to zbog stare, al tu i tamo ubijem vrijeme s njom. I slicne stvari s PopCap, GameHouse, etc... |
|
za djecu (a i odrasle :) ) lego star wars i lego indiana...sareno , puno akcije i skupljanja...i moze igrat s klincima...
|
Citiraj:
|
bilo kaj s www.reflexive.net
|
Simcity 3000 i 4, Croc 2 (to je već malo starija igra al je zabavna dosta), Sims ili možda najednostavnije da igra ICY TOWER :D
|
CoD, FEAR, Doom, Half Life, GTA, PES, NFS,... :D
Moji bratići te dobi ili mlađi uredno to igraju, ozbiljno. |
Citiraj:
|
1. 7 Wonders of the Anc
2. Brain-PUZLE 3. Bankshot Billiards Deluxe 4. 3D Ultra Pinball Thrill Ride 5. MarioForever 6. The Rise of Atlantis 7. Jardinains |
Citiraj:
dobro ne GTA, FEAR i tak nešt divlje, ali Crysis, Far Cry, PES, GTR, MoH, CoD igra |
Citiraj:
Moje preporuke idu serialu Lego. Moze biti i Star Wars i Indiana Jones. Mogu biti i one starije tipa Racers itd. |
Citiraj:
crysis i far cry nije divlje?? oni mutanti (nisam igro reko mi frend)??? oni koreanci?? kad ih uhvatis vidis im smrt u ocima... ok... MoH i CoD nisu nesto... :Machineg::Machineg::Machineg: |
ja znam kada sam bio 11 godina,braca mi nisu dala na komp,morao sam biti vani se igrati sa ostalom djecom,to je bilo dobro,a sada sam stalno na kompu..
krenio wow danas igrati.. |
Hugo :P
|
Mogao bi probat ove neke starije disneyeve arkade:Aladin,Lion King,The Jungle Book...,nešt relativno novije je neki Evil Twin,Akimbo Kun-Fu Hero (makar ni to nije novo)Ne znam dal je Shrek izašao...
Disneyeve bi možda mogao nać na netu besplatno za downlodati Imaš i dobrih arkada na freeware siteovima(www.gamehippo.com) To je to valjda ćeš nać nešta |
shr3k
^^odnosi se na shrek3 |
potpis na one gore stvari koje upucuju da ta djeca nemaju kaj previse radit na kompu... nek se igraju skrivaca, lovice, itd, a komp maximum 1 - 2 sata dnevno...
igre koje bi preporucio su : lego racers ( po meni bolji od dvojke ) lego racers 2 super mario bros ( pogotovo ako zelis skupljati zlato itd.. ) ... te gore neke stvari koje ste naveli... gledaj danas nije nista cudno... jedan djecak sad ima jedva 7 godina pa igra sve novije, a jos dok je imao 5 , igrao je cod 1/2 , a pogotovo san andreas... to se igralo dan i noc... ( jbg otac mu to dopusta ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |