![]() |
Daljinski - software?
Pozdrav!
Nisam siguran dali ovo pitanje spada pod video tematiku!? Ma rado bih koristio bolji software za gledanje tv na pc preko tv tuner kartice. Imam V Gear Tv karticu sa daljinskim. E sada, želim neki kvalitetniji softver od ovog kojeg sam dobio sa karticom i da mogu dalje koristiti daljinski! Ima li tko kakvu ideju? |
|
Već sam pročitao topik na koji si me uputio ali tamo nema riječi o problematici sa daljinskim koji me muči!
|
A valjda nije podržan...
|
Na kojem principu ti radi softver od daljinskog ? Jel imaš neku vanjsku aplikaciju za njega ili jedan program koji je i za gledanje TV-a i za daljinac ?
Inače, imaš solucija tipa Girder, ali opet... |
ako nebudes uspio upogoniti taj daljinac, onda kupis ovakvog daljinca. MCE kompatibilni daljinci bi trebali raditi u skoro svakom softwareu (onom koji nije dizajniran za odredene TV kartice)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mislio sam da bi trebao naći softver koji će prepoznati IR signal od daljinskog kojeg imam! sumnjam da je IR reciever u kartici-tuneru baš neki posebni baždareni samo za proizvode te firme. Možda se varam. |
vidi ovako, tvoj daljinac je neki "specijalni" i sad software koji ti mislis koristiti mora ga podrzavati.
Popularni software podrzava vecinu popularnih recivera/daljinaca. Tvoj ocito nije neki popularni vec neki žnj. E sad logicno je zakljuciti da microsoftovi spadaju u popularne, tako da ti je bolje kupiti taj MCE |
Citiraj:
kao što sam napisao, riječ je o V-Gear tuneru sa pripadajučim daljinskim. I nije nešto specijalno. Ali još nisam isprobao niti jedan drugi softvare za gledanje TV-a osim DScaler-a sa kojim mi daljinski izgleda ne funkcionira. Budući da cijelu tu stvar sa IR daljinskima i softverom ne poznajem, postavio sam ovdje pitanje da znam sa kojim ostalim softverima mogu isprobati stvar prije nego što idem kupovati drugi daljinski. Evo Vuco mi je već dao hint pa ću provjeriti Girder. Hvala i tebi na općim informacijama! :) |
kad sam rekao specijalno mislio sam na to da nije neki standard. Od softwarea za gledanje probaj powercinema, dvbviewer, te media portal. to su ajmo reci jedni od boljih. ako u njima ne radi onda kupuj daljinac.
|
Citiraj:
|
Probao sam Mediaportal i ne prepoznaje tuner karticu! :hitthewal:
ChrisTV prepoznaje karticu ali ne i daljinski! |
A ostali?
|
Citiraj:
|
mislio sam na druge komercijalne programe za gledati tv.
girder je soft za daljinac i nema veze s gledanjem tva, tj to mu nije primarna namjena |
Citiraj:
DVB-viewer je za DVB karticu a moja je analogna pa ništa od toga. Još mi ostaje PowerCinema i ....? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |