![]() |
3DMark06;''problem'' s prepoznavanjem OC-ane grafičke
Pozdrav.
Ovako,clockao sam grafu 8800gt,i kad odem u 3dmark06 da mi odvrti testove,pogledam onu opciju Details za informacije o procu,grafičkoj,itd. i vidim da mi pod procesor piše da je oc-an,ali za grafičku ništa.Clockao sam je sa rivatuner,pa onda probao software od nvidije što je bilo na cd-u,ati tool,ntune,ali ništa.Gpu-z pokazuje da je clockana,ali izgleda da neće 3dmark da ju prepozna.Ovako sad dobivam nekih ~12000 bodova,i stalno je tako,sa bilo kojim od programa s kojom sam je oc-ao,rezultati su isti. Pa me zanima,jel problem 3dmark-u,jel se treba registrirat da bi moglo propoznat,ili je nešto u OC programima,ili ja trebam još podešavati BIOS? Hvala. Stavio sam isti post u Overclocking podforum u ''3DMark06 rezultati'',pa mod ispričvam se ako sam pogriješio. |
Da nisi možda klokao taktove za 2D profil? Te taktove ostavi kako jesu, klokaj samo ove 3D taktove.
|
Nisam 2D dirao,a nigdje nisam ni vidio za 2D taktove osim u Ati tool-u.A i sad sam išao tamo isprobat samo 3D,i kad sam stavio Set Clock,skupa s 3D se dignuo i 2D na iste taktove.
Nije mi jasno. Edit: Evo sad je ok,reinstaliro sam 3dmark. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:41. |