![]() |
Moj disk u tuđi komp
Otišao komp u vječna lovišta. Mogu odnijet disk kod kolege i koristit ga na njegovom kompu. Koja je procedura ugradnje mog harda . Kako će bit prepoznat i kako ću pristupat svojim podatcima. Na disku su winxp pro. Jel se može što smrdat. Normalno na kompu je i kolegin hard. Malo detaljnije upute molim ili link ako ima negdje objašnjeno.
|
normalno ga prikljucis, odes u bios podesis da ti prvi disk bude taj od kolege da sa njega boota win, i onda u windowsima normalno otvaras svoj disk.
|
Citiraj:
|
Disk je ATA. Znači moram u biosu postavit master- negov disk, slave -moj disk. I na mom disku prebacit na slave . Diskovi bi neko vrijeme ( dok ne osposobim stroj) bili zajedno.
Bootaju se njegovi windovsi, a ja na svom disku radim . Ili kad hoću radit na svom disku moram u biosu postavljat da se boota sa mog diska?? Uglavnom Word i pokoja slika. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Konkretno: sa njegovim windovsima mogu normalno radit na svom disku- otvarat dokumente, radit na njima , spremat............. Ako to nemogu onda ništa , čekam novi komp.........
|
naravno da mozes.
|
Citiraj:
|
Hvala svima, Sve radi. Bilo me malo strah, a ko pita neskita.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:47. |