PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   plexi!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11126)

ZMAJ 27.06.2004. 13:13

plexi!!!

U pon idem kupit u selsku(nova forma) plexi i neznam sto da uzmem(mislim na boju/proziran)
Vec sam bio kupio prosli tjedan tamno plavu, izrezao kuciste ali nisam zadovoljan jer rupa izgleda malo pored 2 venta tako da sam hitio u smece taj plexi.
Izvadio sam ga iz smeca(lol) i stavio bar da vidim kak to izglwedao i jako se zacudio.
naime imam crvenu neonsku lampu a ona pod tim tamno plavim plexiglasom izgleda jako cudno...
onako nesto izmedu bijele/ljubictase boje.
to svijetlo mi se cini preslabo...

pa me zanima koji boju bi mi preporucili ili prozirno??
Nadam se da ima onih koji su kupovali u plexi radionicama a ne u nekom ducanu vec napravljeni...

Ja mislim da je najbolje prozirno...

Hvala

MentalHarikiri 27.06.2004. 13:49

ta bljeda crvena boja je meni bila zbog "plavog" pleksia....onako pink-iš

odi na proziran pleksi brijem da si tak najsigurniji

mann 27.06.2004. 14:08

Da ne postam novi topic pa moram malo offtopic. Gdje u ZG -u kupite plexi??? Ako netko procita ovo iz Ri dali netko zna gdje u Ri ima plexia???

miato 27.06.2004. 15:33

pa reko ti je ZMAJ da u Selskoj u ZG (kod Pastora). Firma je nova-forma

a inace ja imam neki plavi prozirni pleksi i kad stavim crvenu cijev, izgleda ruzicasto ... :p

MentalHarikiri 27.06.2004. 16:11

Citiraj:

Originally posted by miato
a inace ja imam neki plavi prozirni pleksi i kad stavim crvenu cijev, izgleda ruzicasto ... :p
same here !!! čak i crvena u kombinaciji sa uv katodom gubi boju dok nisam to primjetio sa zelenom ili plavom bojom ?!?!?!

osjetljiva ta crvena,a najdraža mi je :fuming:

ZMAJ 27.06.2004. 20:13

...

ajde ako vam se da uplodajte par slikica svojeg kucista
:beer:

MentalHarikiri 27.06.2004. 22:15

ja sam svoj link već svuda prosipao al evo opet >> http://www.geocities.com/ivan_ivkovic/H600B.html

još je u izradi,a kad bude gotov (dfi lanparty, kablovi, sleeving, 92 mm led fan na SP97 i slično) otvoriti ću temu da se hvalim :D

miato 28.06.2004. 13:58

Re: ...

Citiraj:

Originally posted by ZMAJ
ajde ako vam se da uplodajte par slikica svojeg kucista

pogledaj na www.miato.tk

ono sto se vidi je zapravo fluo cijev crvena, al isti efekt daje i coolermasterova CC crfena od 30cm

miato 28.06.2004. 14:00

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri

još je u izradi,a kad bude gotov (dfi lanparty, kablovi, sleeving, 92 mm led fan na SP97 i slično) otvoriti ću temu da se hvalim :D

sad kad prodje prijemni, bacam se i ja na posao :D

MentalHarikiri 28.06.2004. 23:06

Citiraj:

Originally posted by miato
sad kad prodje prijemni, bacam se i ja na posao :D
kad prođu ispiti (20.7) bacam se prvo na završavanje svog sa premade komponentama,a onda na izradu jednog malo bolesnijeg moda bez neonki svjetlećih fanova i ostalih neorginalnih điđa...onako samo za dušu i gušt :beer:

rendula 28.06.2004. 23:12

Mental budem i ja uzeo LanParty-icu...Ipak se isplati dati 180kn više za sve dodatke koji idu uz nju. Kad buš ju kupio?

Renesis 28.06.2004. 23:18

Plexi imaš na Svilnom u Hilti-Montu.

MentalHarikiri 28.06.2004. 23:52

Citiraj:

Originally posted by rendula
Mental budem i ja uzeo LanParty-icu...Ipak se isplati dati 180kn više za sve dodatke koji idu uz nju. Kad buš ju kupio?
samo čekam da buraz skupi pare za moju nf7-s (radi na benzi od 1.7.-10.7.) pa idem u šoping :D

hmmm da imam i neke ispite oko 15.7. pa će to najvjerojatnije biti par dana iza....ak ti nije hića možemo skupa

(ljudi sorry za thread jacking)

mann 29.06.2004. 07:31

Citiraj:

Originally posted by Renesis
Plexi imaš na Svilnom u Hilti-Montu.
Thanks!!!

Psycho 29.06.2004. 15:24

u rijeci imas iznad pomorskog faxa Stakloplastiku. tamo ti izrezu po mjeri.

mann 30.06.2004. 10:17

Citiraj:

Originally posted by Psycho
u rijeci imas iznad pomorskog faxa Stakloplastiku. tamo ti izrezu po mjeri.
Eeeee pa to mi treba. Moje muke oko zicanja ljudi su all gone... :-)
Ma di mi se dalo jurcati po Rijeci mozda bi i nasao ali zvao sam par ducana i oni nisu imali tako da sam odustao od lutanja po staklarskim radnjama... Uglavnom Thanks!!!

Psycho 01.07.2004. 20:15

i drugi put.
btw. detaljnije. popnes se po stepenicama iznad faxa, 15metara nakon stepenica skrenes lijevo i 10m dalje je stakloplastika.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:52.