![]() |
Pomoc/savjet u izboru
Pozdrav!
Imam tri pitanja pa bih Vas molio da mi, po mogucnosti, odgovorite na oba... 1.) Trebam kupiti RAM-e, razmisljam o 2-4 GB - trebam preporuku tj. od kojeg proizvodaca RAM-e da uzmem i od koliko MHz-a. Ne zanima me klokanje uocpe, vec cisto da imam nesto pristojno... 2.) Kakvi su socket 775 procesori? 3.) Sto trebam gledati i na cega trebam obratiti paznju kada kupujem polovnu maticnu plocu? (Recimo, sto mislite o http://www.abit.com.tw/page/en/mothe...&fMTYPE=LGA775) Unaprijed hvala!! :fala: |
1. ram - pa kingmax sasvim super izbro i to oni od 800 mhz, jefini su
2. procesori, pa super su, ima vise serija i prema toma koriste se za vise namjena E su dvojezgreni a Q cetverojezgreni ak mislis igrati preporucio bi ti neki E4xxx serije , naisplativij je E4500 sve zavisi koliko para zelis uloziti, a ak nisi bas pri lovi neki E2xxx serije, E2180 sasvim uredu procesor 3. sto se tice ploce pa ok, ima raznim polovnih tu na forumu po niskim cijenama Vec sam reko , sve zavisi koliko love zelis dati za nesto |
3. da ima garanciju. POželjni su neki noviji čipseti kao npr. P35, P31, X38.
|
Citiraj:
Unaprijed puno hvala!! :chears: :fala: |
Nova je preko 800kn. Koliko mi je poznato, Abit radi prilično dobre i kvalitetne ploče. Ne znam koliko je dobra, ali sam siguran da bi se na netu našlo brdo reviewa, pa potraži.
|
Moze lock!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:02. |