PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Ostalo (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Mala dvojba... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=110737)

d^_^b 17.06.2008. 12:24

Mala dvojba...

Uskoro cu dobiti 1000€ od ujaka...
Sad sam u maloj dvojbi sta cu uraditi od tih 1000€...
U jednom shopu sam vidio 24" Samsung koji mi se pravo svidio...
Mislio sam uzeti taj monitor i neku od ovih novih grafickih kartica (tj. cekam da se pojave ove nove grafulje)... I da se fino mogu igrati...
Ali mi smeta sto to sve brzo se razvija tako da mi to ne moze trajati nekoliko godina...
Tako da sam mislio uzeti Play Station 3 i neki HD TV... To bi me doslo skoro kao i monitor i grafulja, a sigurno bi puno duze trajalo...
Onda bih i ovaj svoj comp ostavio za photoshop, auto cad i web dizajn... I siguran sam da bi mi u te svrhe trajao comp koliko i PS3 za igrice, a da nista ne mjenjam...
Sta da uradim??? Da li da uzmem PS3 i HD TV ili monitor i grafulju i da koristim comp za gejmanje i sve ostalo cime se bavim?

Munjara 17.06.2008. 12:36

Citiraj:

Autor d^_^b (Post 1059505)
Uskoro cu dobiti 1000€ od ujaka...
Sad sam u maloj dvojbi sta cu uraditi od tih 1000€...

Mislim da si malo fulao podforum
Koliko vidim imas sasvim dobar komp-9600gt i ne vidim sto ce ti nova grafa?
Imam osjecaj kao da moras potrositi pare- stavi ih na stranu dok se ne ukaze neka bolja "investicija" ili potreba...

vedro91 17.06.2008. 12:42

imas graficku dobru-po meni ne treba ti jaca.
bolje cekaj jos 2-3 mjeseca pa ce izaci novih grafulje pa si onda uzmi novu.

Hellsing 17.06.2008. 12:52

po meni bolje konzola i tv,mozda bi ti cak preporucio xbox360 i hdtv koji je graficki jaci.jer kao sto kazes prebrzo se ovo razvija sto se tice kompova,a konzola ce ti moc potrajat

Crash009 17.06.2008. 13:03

Imas sasvim oke konfu, tako da bi isao na neku konzolu i kvalitetan hdtv

hammer_of_thor 17.06.2008. 13:10

Oroči u banci i čuvaj novce za crne dane, nemoj potratiti mlade dane igrajuči komp i PS3/ XBox na HDTVu, uz ovakav komp kupnja tih stvarčica je čisto pretjerivanje
A jednom će ti ta lova sigurno zatrebati ;)

Thoroughbred B 17.06.2008. 13:35

jel postoji čip za ps3?znam da ga nije bilo...a sad?

inače,ja bi radije dodao još 3k kn i poveo sebe i dragu u egipat u hotel s 5 zvjezdica i pješčanom plažom s palmama i kristalnim čistim morem :D i to 14 dana :) čuvaj pare trebat će ti kad tad,tko zna možda i za drogu :D

Hellsing 17.06.2008. 13:50

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1059553)
Oroči u banci i čuvaj novce za crne dane, nemoj potratiti mlade dane igrajuči komp i PS3/ XBox na HDTVu, uz ovakav komp kupnja tih stvarčica je čisto pretjerivanje
A jednom će ti ta lova sigurno zatrebati ;)

a i to sta kazes isto stoji :dobar:

Z-man 17.06.2008. 15:46

Citiraj:

Autor Munjara (Post 1059517)
stavi ih na stranu dok se ne ukaze neka bolja "investicija" ili potreba...

Slažem se s ovim, ne isplati ti se trenutno ništa mjenjat od komponenti......:chears:

vedro91 17.06.2008. 16:33

vidim da si 2 godine mladi od mene,da sam ja na tvome mjestu-sacuvao bih te novce za crne dane. :D

Flatline 17.06.2008. 18:14

bar gajbu žuje kupi a ostalo na stranu :D

Berax0r 17.06.2008. 19:53

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1059575)

inače,ja bi radije dodao još 3k kn i poveo sebe i dragu u egipat u hotel s 5 zvjezdica i pješčanom plažom s palmama i kristalnim čistim morem :D i to 14 dana :) čuvaj pare trebat će ti kad tad,tko zna možda i za drogu :D

Nema još čipa.

Big Guy 17.06.2008. 21:47

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1059575)

nema još čipa tj nekog jednostavnog rješenja

ima način, ali se to treba raditi za svaku nadogradnju firmwire-a na PS3 koji je obavezna nadogradnja za novije igre tako da je neisplativo (bar za sada)

d^_^b 17.06.2008. 22:11

Svjestan sam da sam malo fulio podforum... Ali ipak, namjena svega toga su igre pa na neki nacin i nisam mnogo fulio...
Inace, necu te novce dobiti sve od jednom... Vec to meni ujak salje iz Njemacke svaki mjesec 100€ da mi se nađe za skole i zivota...
Ja to ne trosim i uploadam u kasicu-prasicu... Medo-štedo rulez :goood:...

Sto se tice moje konfe, nedavno je kupljena... Nakon 2 godine cekanja i laznih obecanja... Citavu godinu dana sam dosadjivao forumasima da mi je sloze... SVaki put je trud bio uzaludan...
Sve je OK, samo Craysis ne mogu igrati na high... Pa sam mislio kupiti jos jednu ovakvu karticu, pa valjda bi onda mogao igrati...
Inace nisam bas neki HC gamer... Samo preko raspusta se ne skidam sa interneta i igrica... Ali kad je skola, onda ucim svaki dan najmanje 1-2 sata... Tako da igrice dodju kao posljepodnevna zabava (Fifa ili Pes)...
U svakom slucaju ste me odgovorili od kupnje Play Stationa 3 (Ali samo do sljedeceg ljetnog raspusta)...
Do tada cu jos malo stedjeti i ulagati u computer pomalo... Pri tome mislim na usminkavanje computera...
Hvala na pomoci....

BTW: Izvinite sto sam dosadan :chears:

E.T. 18.06.2008. 02:57

premjesteno na prikladniji podforum:beer:

coconut 18.06.2008. 08:07

Citiraj:

Autor d^_^b (Post 1060224)
Sve je OK, samo Craysis ne mogu igrati na high... Pa sam mislio kupiti jos jednu ovakvu karticu, pa valjda bi onda mogao igrati...

Sinko, na današnjem tržištu NE POSTOJI komp i grafa koja bi Crysis vrtila na high detaljima na nekim normalnim fps - igra je loše napisana i neoptimizirana do bola. Prema tome, Crysis nije nikakav etalon vrijednosti za grafičke kartice.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:01.