![]() |
Gamer Forum - hm....
http://gamer.vip.hr/phpBB/viewtopic.php?p=223943#223943
:rolleyes: Jel itko od vas tamo regan, da napise koju pametnu ovima sto su "pokupli svu pamet na svijetu" (mislim na silence-a,Velorien i ekipu)... |
a o čemu se dela , ja nič ne vidim kaj su pisali nego me omdah pita za user name i pasvord
|
Jedini čovjek koji tamo nešto zna o hardveru je Silece, medjutim bilokakve rasprave ATI vs Nvidia u kojima on sudjeluje je bespotrebno citat jer je covjek jednostavno zatupljen ATIjem i u tom slucaju ces naci samo bezbroj nabrojanih tehnologija, speca itd bez ikakvog konkretnog odgovora.
O ostalim "znalcima" se nema sta pisat, to su decki koji su u mjesec-dva popili svu pamet ovog svijeta :rolleyes: ----------------------------------------------------- np: The Whites - keep On the Sunny Side ----------------------------------------------------- |
Baš to Silence je jedini koji zna nešto o HW-u samo je zatucaniji fanATIc od pinsle.
Nema smisla preveć potat i ulaziti u raspravu jer se svaki put izživciram. |
Bemti, kako ne dehidriraju od toliko pljuvanja po PCEX-u...:confused:
|
Citiraj:
LOLcina |
yep taj silence zna o čem priča ovi ostali su mali iskompleksirani šupćići :p
|
slazem se. pojma nemaju o cem pricaju. jedino sile svima objasni sve, al je zadrti fanATI-c .
|
Citiraj:
ako tako nastaviš zamolit ću te da se nađemo u četiri oka pa da mi onda kažeš tako nešto pa ćeš i odgovarat za posljedice |
pinsla daj gurni glavu u frizer da se malo ohladiš!
Sam tvrdiš da si FanATIc. Stoga o kojem vrijeđanju ti govoriš? Dečec koji ti je bog? I dalje stojim da nema smisla ulaziti na raspravu. Ionako se većina ekipe koja je bila normalna pobrala. |
Jeeee... frka...:D :D :D
Možete svaki lijepo uzet svoju 9700 NP u ruke i pomlatit se:clap: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti tak dobru grafu možeš vidjeti samo na slici:D :D :D Da mi se da-uzeo bih neku ništkoristi NFII i nafrljio dobru staru 9800 NP na 7000 u 2003, pa plačite...:) Sam je problem naći primjerak koji radi kak treba:) :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Bum otišel u Nobilis posudit jednu dobru DFI:D |
Isus, pazi kaj govoriš o Antecu jer buš najebal i od mene kao novog vlasnika istoga:D : Drone :
|
Citiraj:
znači tebi neće biti vrijeđanje ako te ja nazovem zatucanim?? kako god bilo molim te da iz svojih daljnjih rasprava izostaviš moje ime nick i bilo kaj drugo a ostalo možeš pričat kaj god hoćeš osim toga nije mi na kraj pameti ulaziti u bilo kakvu raspravu sve dok se mene ne spominje osobno a kad sam govorio o onim posljedicama mislio sam da ćeš platit cugu kad se nađemo u četiri oka:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Isus - pazi kaj govariš o Antecu.
Ak se sprema odojak, dolazim. :D |
da se razmemo kučište mi je lijepo dizajnirano smao mu zamjeram poprečne kaveze kao i mojem caseteku i to kaj su vodilice za diskove ( barem na Jelcomvom) metalne tak da zuji i klepeče, moje su plastične, al trebam nabavit flex i okrenut kaveze uzdužno.
FanATIzam, se da opravdatjer je R300 uveo kategoriju pranja poda s konkurencijom a nVIDIAot na FX seriji znači imat grešku na mozgu ( posebice kod 5800) Odojak???Kaj di gdje zašto, a krmupir sa strnae?? : nuts : |
Pa da vam iskreno kažem meni se te poprečne ladice svidjaju i više nego klasično. Fino zagurao kablove od SATA diskova tamo iza, ne vide se ne smetaju protoku zraka. A to što kod Jelca klepeče nemam pojma. Jesu žebelezne vodilice ali imaju onu gumu ispod tak da sad hardovi rade ko zmaj (tj. ne čuju se:D ).
|
Meni idu na nerve jer smetaju protoku zaraka tj. zrak ne ulazi u kučište.
|
Citiraj:
|
Na mom Antecu je normalno.
|
Ima i kao moj s normalnim kavezima. To je ono AMB ili kak već...
|
Ništa meni ne klepeće, nego mi hardovi prenose vibracije na kućište i čuje se jedan sfecifičan "zujavi" zvuk...nije tak strašno ali me nervira...
|
Citiraj:
sam čuješ klap klap klap klap:D :D :D |
Citiraj:
Ovo je više na granici čujnosti...od kad imam to kućište čak su i šišmiši počeli izbjegavati let pored mog prozora:) Nemreš imat i ovce i novce, ja se nisam htio odreći starog WD-a 20GB na 5400, makar imam i baricu od 120...i WD-a 800MB-a sa Amige:) Zato se Zalman na procu ne čuje i kućište mi ne mjenja oblik ako ga izložiš suncu:D :D :D Ili clockanju:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:19. |