![]() |
Zotac GTX 280 AMP!
|
Fino, fino ... lijepe performanse :D
Samo, cijena i potrošnja je brutalna. Baš me zanima odnos s 4870X2, mislim da će X2 biti malo sporiji, ali dosta jeftiniji ... oko pretpostavljem 4500kn vs 3000kn. |
Negativna strana je da ogroman čip pri Loadu troći čak 236W.
A novca će Vam i trebati, jer će kada se jednom pojavi na našim policama koštati oko 550 € (PDV uključen). ak se mene pita, onda hit do hita :D :D |
Woow, svaka čast! Stvarno ste je se brzo dokopali :)
|
cijene GX2 kartica kod nas se krecu oko 4000kn
a gtx280 ima 200$ visu preporucenu cijenu od GX2... bas me zanima inace, dobar review :goood: |
lipa cjena za 40fps ( pricam o crysis-u ) , kad izađe far cry 2 opet imas grafu koja vrti mozda 25fps , ocekiva sam veći napredak ali nema veze ionako je sigurno necu kupit..
|
Citiraj:
|
baš me zanima šta 4870x2 ima za reć
|
Koliko se meni čini, 4870 X2 bi trebao ili jednako brz ili brži, a istovremeno osjetno jeftiniji.
|
Za sad sve informacije upućuju na to. Za "jeftiniji" mislim da neće biti problema, ako ništa drugo. Ovo je tu mač.
|
Citiraj:
|
...a sve komplikacije i dodatne troškove možete izbjeći jednostavnim smanjenjem detalja u igricama... :D
P.S. Čestitam na reviewu, nek ste prvi ;) A što se tiče duela 4870x2 vs. GTX280, ja sam ipak za ATI-ja, jer će po svom običaju biti dosta jeftiniji, a ne toliko sporiji (ako i to). |
koooooliki je ovo chip
NEvidija je s ovih 550E na gubitku. ziher svaki 10 chip valja :D |
Lijepo obrađeno Krešo, drago mi je što ste tako brzo dobili karticu :)
|
Zakaj pričate o 4870 X2(!) vs. GTX 280?
Ova je single GPU high - end (današnji), a ova dual GPU high - end, i naravno da će biti jača i još k tome jeftinija (HD 4870 X2) od GTX 280. Treba vidjet kak se ponašat "obična" HD 4870 nasprem GTX 280, zasigurno će davat oko 17-18k u 3DM06, a bit će još daleko jeftinija od GTX280, a HD 4870 X2 koja kolko ja znam nije još niti najavljena za neko skoro vrijeme. Ili sam je meni promaklo nešto pa da je ubiti GTX 280 ubiti nešto ala GX2...? :stoopid: |
Citiraj:
Kreso svaka cast na reviewu :) . Sto se tice same kartice, preskupo i previse cucla. Nova 8800ultra... nista pametno. |
@Matth€w
Citiraj:
i jedna i druga kartica su vrhunac ponude i kao takve MORAJU biti usporedjivane. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
LP :) btw. kaj se tiče GTX 280 i njezine cijene... no comment... ako planirate kupiti nekaj isplativog, pitajte tihog za savjet :D |
par pitanjca...
mislite da bude cijena ostala na 550€? ili bude viša? jesu dvije 8800 GTS (g92) u SLi-u bolja od jedne GTX 280? |
Citiraj:
Ovak minimalno zarade na prodaji, kad ih GPU i PCB koštaju masu para, kamoli da odma i režu cijene. |
Citiraj:
nice na ovakvom brzinskom priistupanju ekskluzivnojm komadu hw |
svaka cast igrate ko repka (za sad):chears:
jel ima koja slika bez hladnjaka onako gola, jelte ipak sam ja stari perverznjak :lol2: |
Citiraj:
Pokušao sam ju otvoriti ali nije išlo lako. Nisam htio forsirati jer je išla u rotaciju drugima pa da oni ne bi ostali kratkih rukava :D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel se možda zna datum izlaska GT260 ?
pošto neam baš puno iskustva sa cijenama, hoćel sad pojeftinit 88gt i 88gts kada izadje gtx280 u trgovine il ce cijena ostat ista? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |