![]() |
Animirani sig
S čim ga napravit???. Potrebno je dakle "nalijepit" gif animaciju na već napravljenu podlogu. I s čim napravit "gif" ili bilo kakvu drugu animaciju koja bi se mogla naljepit na sig.
|
Adobe Image Ready.
|
Citiraj:
|
Dodje s Adobeom Photoshopom, ne znam ima li posebno.
Ak ne moze onda ne znam koji program moze jer on bi trebao biti glavni za to :D |
Ja sam si ga napravio sa fireworksom,malo je loše kvalitete zbog formata u kojem je eksportan,uskoro ću objavit novi pa ćeš vidjet.Inače u tom programu ti je ful jednostavno radit samo staviš podlogu,tekst,sliku ,sastrane imaš jedan izbornik gdje dodaš framove copy pastaš tekst,sliku ,napaviš promjene ak trebaš ,odrediš trajanje fraimova i eksportaš u animated GIF-u,ak hočeš ti napravi sve a ja ti samo to složim i eksportam.Program je ful user friendly
|
Ma podlogu sam složio. Animacije također ( napravljene u photoshopu sa GIF-X plugin-om). Sve sam to lijepo napravio.
E sad problem je kad sa Ulead Gif animatorom hoću spojit podlogu i animaciju. Nemogu pomaknut cijelu animaciju na određeno mjesto na podlozi nego frame po frame a ima ih 20. Tako da nemogu pogodit sve framove na isto mjesto pa izgleda ko da animacija trza. |
U Fireworksu samo trebaš stavit animaciju u jedan fram i stisneš copy i u druge ga fraimove samo pastaš a on ti se pasta na isto mjesto na kojem je u prethodnom fraimu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:52. |