![]() |
VU metar
Složio sam Vu metar po ovoj shemi no jako mi slabo svijetle Ledice i kad zvučnike raspalim do kraja.Kako mogu sredit da mi Ledice svijetle jače?
|
1 privitaka
hehe .. kao prvo na tvojoj stranici se shema nemoze prikazat, a kao drugo nije vazno koliko se zvučnici čuju nego koliki ti je ulazni signal
Ako ti je taj signal premali ond češ vjerovatno morati raditi i neko malo predpojačalo koje če ti taj signal povečati Evo ti jedan kompliciraniju vu metar .. ali za njega znam da radi |
1 privitaka
Uspio sam spojiti da mi svjetli,e sad radim konektore da ga spojim na Pc a da ne trebam gulit žice i lemit na zvučnik.Imam sve konektore,no neznam kak sad zalemit žice.Kak sad zalemit žice na ta tri pina da mogu spojiti na to drugi muški dio(ulaz od zvučnika)?
|
Na tom kablu imaš tri žice .... bijelu, crvenu i masu (žica koja je spojena na kučište)
Sad spoji vu metar s crvenom žicom i masom, a zvučnik sa bijelom i masom .. ;) |
Sve sam spojio i radi no nemogu natjerat Ledice da svijetle tj. da reagiraju.Poslije ću postat shemu kad dođem doma.Kaj bi trebalo promjeniti da reagiraju na manju decibilažu?
|
1 privitaka
Evo i sheme VU Metra
|
Hehehe,opet se netko igra vu-metra.Cim sam vidio odmah sam kliknuo na post.Ja sam svog izvukao od ispod kreveta prije par mjeseci i nakon sta nije radio 6-7 godina upalim ga i zamislite-RADI. Meni je moj radio sasvim solidno,s tim da sam imao potenciometar s kojim bi regulirao osjetljivost,jer kada pojacas malo vise onda sve svjetle i onda malo okrenes potenciometar da to radi normalno.Koliko me sjecanje sluzi mislim da sam ja radio po ovoj shemi od njuškala....ako si znao napraviti onaj jednostavan onda ces znati napraviti i ovaj recimo malo tezi...
ajde ako imas aparat baci koju sliku.... |
1 privitaka
Evo i slike
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:29. |