![]() |
Preporuka napajanja
Evo naslov sve govori, kupit ću novu grafu GF 8800GS 384MB - oko 800kn i sad neznam hoće li moje napajanje to izdržat sve, neznam koje napajnanje imam, pa s obzirom hoće ili neće vi mi preporučite napajanje koje će to 100% izdržat! Ostataak konfe na MOJ KOMP. hvaLA |
To bi terao i Fortron 350W PNF. Pa pogledaj koje napajanje imaš!
|
Problem je što imam na kućištu naljepnicu za garanciju pa nemogu..
|
Pa kako ćeš onda zamijeniti napajanje?! U trgovini u kojoj si kupio ili? Sad nam reci ime trgovine. Unutri je 98% neki noname 400W.
|
DA, u HGspotu sam kupio, tamo ću kupit i promjenit
|
|
yap, samo kupi neko napajanje, pogledaj npr corsair 450w koji bi trebi trebao biti i vise nego dovoljan, odnesi u hgspot na sevis i kad ti ugrade ponovo ce ti naljepit tu naljepnicu...
|
Kakav Corsair? Za njegovu konfu je dovoljan i višestruko jeftiniji Fortron 350.
|
Dovoljan je i za tvoju konfu Coconut pa voziš tog Corsaira isto ko i ja.
Imao sam dotičnog fortrona u rukama i oke je za 200kn, ali... Molexi koje je teško prikopčat/vadit, premali broj molex konektora, manjak snage na 3v railu (ako me pamčenje dobro služi) znači probleme s određenim starijim platformama za koje se često preporuča po forumu (konkretno jedna soket A konfa od frenda yede govna zbog toga, ima čak i moj topik o tome). IMHO za preporuke napajanja se treba držat toga da bi 10% ukupne cijene konfiguracije trebalo otići na kvalitetno napajanje, a ne svima tog fortrona nabijat na nos. Dotični je odlično riješenje za novu konfu ako se gleda uštedit koja kuna, za ništa drugo. Tišina mu je jedino neupitna. EDIT: nije 3v rail nego manjak snage na -12v... |
@ Pomo
Ali Reedyu ne treba -12V rail,nece jest govna zbog tog,vjeruj,vrtio mi je takav Fortron slicnu konfu ko njegovu prije,i nije bilo problema ;) Ali slazem se s tobom u vezi tog "cupanja" molexa i premalog broja doticnih,to je...I ima samo jedan SATA power cable :S |
E, ljudi, a jel moguće da je taj Fortron od 400W u HGspotu za 199kn?
Jer je u VEMILU 200 kn 350W |
pa izgleda da je, tako pise u njihovom cjeniku na stranici!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |