![]() |
iphone>WLAN>na kucnu mrezu
Znači, uređaj pronađe kucnu mrezu, pokusam se spojiti, upisem lozinku, i spojim se na router. u EDGE postavke sam upisao DISABLED, ali jednostavno ne mogu natjerati uređaj da se spaja na internet preko wlan-a. Što i kako dalje? Unaprijed hvala na odgovoru
Router je Zyxel Iphine je 1.1.12 |
dtcp i nek mu sam dodijeli ip, ili mu ti ručno dodjeli?
dnsove dodat u opcijama na iphoneu? |
Mislis dhcp?
Ako imaš iphone, može step by step for dummyes? :) U dhcp sam ručno dodao dns koji mi je u tcp/ip pod wireless na računalu |
nemam nažalost, napamet govorim, frend je kod mene spajal ipod touch pa bi trebalo isto bit.
|
napravio sam što se rekao, ali nažalost 0 bodova...
Ipak, hvala :respekt: |
Ajmo netko...?
|
pogledaj si postavke na kompu i stavi sve isto samo promijeni zadnju znamenku na ip adresi, ako nikako neće raditi uzmi ciglu i baci na usrani zyxel..btw. meni je dosad radilo na svim mogućim čudima od tih rutera..siemens, dlink, zyxel..svašta..sretno..
|
Ma jok... :(
Ali ipak hvala, što drugo... |
Meni on sam prepozna postavke, a onda kad odaberem mrezu me samo pita za lozinku (probaj stavit na routeru.... Network authentication: OPEN i Data encryption: WEP).
Kada smo vec kod povezivanja... jel netko uspio dobit internet na njemu preko EDGE-a i kako (koji provider, postavke....)? |
Ok.. gdje se nalazi:
Network authentication: OPEN :) EDIT: Što se tiče EDGE-a, meni se uspješno spaja preko njega. Imam tele2 |
Meni je tak spojen i laptop na AP (do postavki dolazis kada pristupas putem upisivanja 192.168.1.1 u browser) i radi savrseno.
A sto se tice EDGE morat cu do T-Mobilea pa da to sredim... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08. |