![]() |
uTorrent:freezing problem
PC se zamrzne nakon 1.5h rada uTorrenta.Overheating ili slično sigurno nije problem jer su temperature normalne .
Ima ko ideju??? |
probaj sa starijom verzijim (v1.6)
|
Citiraj:
|
Probal sam i sa 1.6,isti problem.Neki kažu da je do routera,ZyXEL p-660-hw d3
|
Ima još ovakvih tema. Prouči ih malo.
|
Kak imaš spojeno za net ? Meni je znao USB adapter kojim sam se preko wireless-a smrzavati komp (istina, nakon više vremena, ali opet). Provjeri si broj konekcija u uTorrentu, konfiguriraj Zxyela, pogledaj mu logove ako nešta piše (pogledaj i logove na kompu). Jel se smrzava dok skidaš nešta normalno, preko HTTP-a ili FTP-a (kada nije opterećeno vezama kao kod torrenta) ?
|
Hvala na pomoći ljudi.Pogledal sam na uTorrentovoj stranici,kaže da zyxeli imaju problema s UPnP-om,i našel sam neke probleme sa PlugPluy manager u event vieweru.Ovi iz uTorrenta kažu da će novi firmware riješit problem pa sam ga updateal.Budemo vidjeli kak bu se dalje ponašal.
http://utorrent.com/faq.php#Special_..._GL_GS_routers |
Meni je problem bil da je broj konekcija uTorrenta (kaj ti je Vuco spomenul) zagušil vezu do iznemoglosti. Smanjenjem max broja konekcija je popravil stvar.
|
Hvala,probat ću i to.Sad mi je broj konekcija na 200.Previše???
|
Koliki upload speed imaš ? Meni ti je 160kbps (efektivno 16-17kB/s) i tamo kod postavki konekcija mi je 40 (max. ukupno) - 20 (max. po torrentu) - 3 (upload slots po torrentu).
Nemam problema niti sa download-om (šiba max. 55-60kB/s) niti uploadom. Ti ako imaš malo veći upload, malo i povećaš brojke. |
256 kb/s a radi na oko 155. Malo sam izmijenil postavke,sad mi je max 20,max po torrentu 25,a broj slotova 4.
|
Max ti je 20, a max. po torrentu 25 ? :stoopid:
Maksimalni broj konekcija po jednom torrentu ti je veća od ukupnog broja konekcija... |
Progooglal sam malo,tražil kak se računaju upload speed, broj konekcija itd.Pisalo je da ide ovak,a brzina nije loša.
|
Firewall kao sastavni dio nekih antivirus paketa može napraviti sranje sa torrentima i p2p. Čitao sam o tome negdje na netu. Morat ćeš oguglat malo, naravno ako uopće koristiš firewall. Ne sječam se o čijem se firewallu radilo, ili više njih.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |