![]() |
Prevoditelj s engleskog na hrvatski
Situacija je sljedeće, trebam prevesti velik tekst s engleskog na hrvatski i zanima me jer postoji program koji mi to može napraviti? Na ovu ideju sam došao jer kad na googleu kliknem da mi stranicu prevede na hrvatski on to jednostavno predobro napravi.
Ajde pomozite malo:chears: |
http://www.inet.hr/~zcindori/rjecnik/
ovo je meni najdraži rječnik ali nisam ziher može li prevesti baš onako kako bi tebi trebalo jer su meni google prijevodi daleko od predobrih... |
Postoji program NEUROTran.
|
Ali niti jedan program ti neće prevesti u duhu jezika. On može pokušati, ali baš da će biti predobar to teško...
Uostalom, plasiraj stranicu s tekstom na google pa probaj. ;) |
Citiraj:
|
Prije češ to prevesti sam nego da ideš ispravljat greške koje če napraviti takav program.
|
|
da neki komad software-a može prevesti neki poveći tekst bez greške, onda bi svi sudski tumači i prevoditelji ostali bez posla... ;)
|
Upravo takom mislim da još dugo nećemo imati software koji može napravit tako nešto, posebno ne na hrvatski jer je naš jezik kompliciran u 3pm...
|
da ne otvaram novi topic, napisat ću ovdje: Ima li neki software novijeg datuma, ali za njemački jezik i da radi dobro? ili je to još uvijek na istoj točki kao i prije par godina?
|
Još za sada ne postoji program koji može kvalitetno prevoditi.
Postoje ljudi prevoditelji a to košta. Ima programa koji olakšavaju prevoditelju prevođenje. Za sada samo to. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:48. |