![]() |
Gericom Hummer 5600 - baterija
Imam problema sa navedenim laptopom. Kad je prikljucen na adapter, radi normalno i pokazuje da se puni baterija. Cim iskljucim adapter, ugasi se. Pustio sam ga bio cijelu noc na adapteru i stalno je pokazivalo da se puni baterija. nikad da je puna.
sta to moze biti? baterija, maticna(ne puni) ili nesto trece? |
Baterija otisla...
Probaj zamjeniti bazeriju pa vidi. Iako mislim da je sve do baterije (isti problem imao frend. Rješio je kupnjom nove baterije) P.S. Ako imaš garanciju na bateriju pošalji u servis prije kupnje nove bateriju jer nis bas jeftine ;) P.S.2. Ako ti je 100% otišla baterija možeš probati zamjeniti članke u njoj...to dođe jeftinije od kupnje nove (ako nemaš ganaraciju ofc) |
|
http://www.baterije-shop.com/BATERIJ...0/1.10.GER.7.2
to je ta baterija..lijepa cifra za "isprobati" :) vidjet cemo:) hvala na linku btw. |
Ja ne bi uložio tih 800kn u taj lap. Ipak je to zastarjeli model koji je pregažen današnjom tehnologijom. Danas za 4.000kn možeš kupiti sasvim pristojnu mašinu. Bolje bi bilo da ga prodaš u dijelovima, dodaš malo i kupiš novi.
|
u dijelovima ne vjerujem da bi dobio pola od 4000kn :)) a to nije onda "malo dodaj"
iako bi htio to napraviti. |
Lova je tvoja. Samo sam izrekao svoje mišljenje.
|
laptop sam dobio, radi sve bez beda. samo dok je prikljucen na adapter.
tako da 800kn za laptop je ok cijena. nije da sam ga kupio prije nekog vremena, pa bi ovo bilo dodatno ulaganje. ali opet dolazimo do toga da moze biti i maticna. sto onda nije nikakva investicija nego samo bespotrebno trosenje:) Code:
Dear customer, |
Riknula ti je baterija i to je to. Pazljivo se rastavi, odleme celije, kupe druge (18650) na ebay-u, stave se unutra i vozi za ne vise od 250kn u uradi sam aranzmanu. To sam napravio na nekoliko laptopa i stvar funkcionira najnormalnije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:18. |