![]() |
(riješeno) Firefox ne otvara sve stranice
Evo vec zadnja 4 dana imam problema sa doticnim. Nece otvarat neke stranice a neke oce, npr. odem na google i upisem da nesto trazi i nista samo mi dolje pise ''waiting for google.com'' i tako na svakoj stranici koju mi nece otvorit... Ljudi pomagajte ako imate kakvu ideju... FF verzija je 2.0.0.14
|
|
Citiraj:
|
ja imam problem da mi recimo svako malo izbaci:adress not found, i onda moram stiskat try again dok ne otvori.. događa se na svim stranicama. kak da to rijesim?? imam FF3
|
Evo instalirao FF 3 i sve je isto bez promjene, a sad sam tek vidio, kako imam dva kompa umrezena na drugom kompu sve je normalno i sve radi na FF, a na ovom s kojeg pisem problemi...Sad stvarno vise ne znam. Jos kakve ideje?
|
U zadnjih neznam koliko dana je otvoreno brdo tema: moj IE/FF ne otvara neke stranice. Možda bi trebalo staviti u sticky, s obzirom da se taj virtumonde stvarno brzo širi, link na program SuperAntispyware koji ga jedini odmah miće.
Edit: sad dok čitam vlastiti post, shvatio sam da sam ga valjda već tri puta napisao. Samo želim reči da ne reklamiram ništa. |
Evo napokon rijesio sa superantispyware-om, hvala na pomoći ekipa...
|
a moj problem?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ty |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20. |