![]() |
brzina downloada sa megauploada
cijeli dan skidam nešto, rasjeckano na 50 komada po 100 mb, i brzina mi varira od 70-170 KB/s po file-u, ali ne sad da cijelo vrijeme varira, već jedan file skida recimo 100 KB/s skoro cijelo vrijeme, drugi 170, treći 70 itd. evo sada mi ovoga skida na 92 KB/s već 10tak minuta. kad sam imao premium skidao mi je preko 24mbps (god bless onaj carnetov gigabit na faksu), ali sad kad više nemam premium ovako se vucara. imam t-scumov adsl 2mbit.
koliko je to kod vas? |
Ajd malo lakše s tim što skidaš i slično...
|
zašto? želim skinut taj nesto do sutra, ali ide sporo. tek sam na 18.tom komadu od 50.
|
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Procitaj... dva puta za svaki slucaj... |
OK koje je pitanje na kraju svega toga?
|
Sporo skida zato jer nemas premium, nisam nikad dobio full brzinu kada sam skidao nesto sa megauploada.
|
Citiraj:
koliko znam samo RS daje dobru brzinu skidanja za free usere |
RS Ima uvijek full brzinu. Dok megaupload ne..
|
e pa to me zanimalo, jer gotovo nikad ne skidam bez premium accounta, ali eto istekao mi a nisam još kupio novi. bilo mi čudno jer sa rapidshare-a uvijek skida max brzinom.
|
pa na temelju toga da ti skida na RS-u brzo,mogel si zakljucit onda da je kod njih problem...
|
Citiraj:
tako je mene flashget zahebavao jedan file s RS-a (premium) skida 3-4MB/sec a drugi 200KB/sec i tih 200KB je držao cijelo vrijeme na tom file-u, svi ostali su išli puno brže |
e pa hvala. 1.7 uzimam opet flat i opet MU account, pa će bit skidanja, do onda ću se patiti ovako manualno (disconnect connect linije) i čekanje onih 25 sekundi. pozdrav
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:29. |