![]() |
plavuse, crnke ili crvene?
Rada radim jednu anketu, a rezultati ce biti prikazani 1.8.2004. ova anketa je o plavusama, crnkama i crvenim curama. glasajte za jednu od ovih 3 cura za koju mislite da je najprivlacnija. ja sda dajem glas za plavuse.
ako ste za plavuse onda i obrazlozire. tako isto i za crnke i crvene. ako ne gledate boju kose napisite da ste suzdrzani. |
ma nije bitno,važno je da ima rupu:D :D :D :beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Crnke: goood :
|
svakoj po glas
|
plavo+crveno= strawberry. I like that a lot. :)
|
sig govori dovoljno:beer: :beer:
|
665.9
ja dodajem 18 glasova za crnke i sada su one u vodstvu. :clap:
crnke su osim toga po karakteru puno :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
..
bilo bi bolje da ponovno otvoris thread i dole oznacis da zelis anketu tako da mozeme glasati jer ovako ce biti 100 postova na kojima ce pisat cnro/plavo/crveno...
|
crnke
crne su bolje u sexu. ja sam se za sada sexao sa 3 crne. molim sada zenske komentare (od crnki)
|
Re: crnke
Citiraj:
|
Re: crnke
Citiraj:
onda rađe potraži forum od Teen magazina ili nešto slično, to ovdje sigurno nećeš naći. Ovdje se raspravlja tko ima većeg (HDD, naravno :D ) i kome je dulje izdržao (svi znamo da se radi o RAMu :D ), ali ovdje dobiti ženski komentar je čak i teoretski nemoguće. |
LOL...:D ...
|
Ima ja mislim Fairy, ona je žemska. Bila je tu i stanovita piiiiiiiip, ali se ispostavilo da se to piiiiiip zajebavao(ali smo dobili svaštaru :D)
|
LOL, na kompjuterskom forumu ti tražiš ženske da komentiraju kakve su u seksu:D
|
p**** je p**** , kad je mrak sve su iste bile one bjele , crne ili kakve več ( jedino či nemaju neonku instaliranu )
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:12. |