|  | 
| 
 plavuse, crnke ili crvene? Rada radim jednu anketu, a rezultati ce biti prikazani 1.8.2004. ova anketa je o plavusama, crnkama i crvenim curama. glasajte za jednu od ovih 3 cura za koju mislite da je najprivlacnija. ja sda dajem glas za plavuse. ako ste za plavuse onda i obrazlozire. tako isto i za crnke i crvene. ako ne gledate boju kose napisite da ste suzdrzani. | 
| 
 ma nije bitno,važno je da ima rupu:D :D :D :beer: :beer: | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Crnke: goood : | 
| 
 svakoj po glas | 
| 
 plavo+crveno= strawberry. I like that a lot. :) | 
| 
 sig govori dovoljno:beer: :beer: | 
| 
 665.9 ja dodajem 18 glasova za crnke i sada su one u vodstvu. :clap:  crnke su osim toga po karakteru puno :fuming: | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 .. bilo bi bolje da ponovno otvoris thread i dole oznacis da zelis anketu tako da mozeme glasati jer ovako ce biti 100 postova na kojima ce pisat cnro/plavo/crveno... | 
| 
 crnke crne su bolje u sexu. ja sam se za sada sexao sa 3 crne. molim sada zenske komentare (od crnki) | 
| 
 Re: crnke Citiraj: 
 | 
| 
 Re: crnke Citiraj: 
 onda rađe potraži forum od Teen magazina ili nešto slično, to ovdje sigurno nećeš naći. Ovdje se raspravlja tko ima većeg (HDD, naravno :D ) i kome je dulje izdržao (svi znamo da se radi o RAMu :D ), ali ovdje dobiti ženski komentar je čak i teoretski nemoguće. | 
| 
 LOL...:D ... | 
| 
 Ima ja mislim Fairy, ona je žemska. Bila je tu i stanovita piiiiiiiip, ali se ispostavilo da se to piiiiiip zajebavao(ali smo dobili svaštaru :D) | 
| 
 LOL, na kompjuterskom forumu ti tražiš ženske da komentiraju kakve su u seksu:D | 
| 
 p**** je p**** ,  kad je mrak sve su iste  bile one bjele , crne   ili     kakve več  ( jedino či nemaju   neonku instaliranu ) | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:32. |