![]() |
: laptop se resetira,plavi ekran
evo ovako , otkad sam poceo koristi bittorrent pa onda nakon njega utorrent komp mi se svako nekih 5-6 sati resetira i pojavi se plavi ekran i kad se windows opet digne pojvati se prozor broj 1 , stisnem na click here pa se otovri prozor 2 pa onda opet isto pa se otvori prozor 3
naso sam taj file koji tamo pise al sto sa njim probo sam ga izbrisati, izbrisem ga on se ponovo vrati i opet restart zna li ko sto je uzrok evo SS http://img444.imageshack.us/img444/5742/slikawo9.th.jpg |
Nemas nikakavih napasnika u komp?Jesi provao ocistit taj Temp file,sta kaze event viewer..Iskljuci automatically restart pa vidi sta pise na BSOD-u.PS.Iskljucujes ga u Control Panel-->System-->tab Advanced-->u okviru startup and recovery klik na settings-->i pod okvirom system failure makni kvacicu sa "automatically restart"...
|
a imam avg i nis nije nasao,
a ocistim ja temp folder al se opet napuni glupostima .... i onda se restarta |
|
Citiraj:
|
iskljucio sam automatski restart i nije se vise gasio
a kako do toga event viewa ? |
Start > Run > eventvwr.msc > OK
|
evo uso sam u event viewer i sto sad na sto da gledam obratim paznju?
|
Pogledaj svaku grešku koja se dogodila u vijeme plavog ekrana, najviše obrati pažnju na crvene iksiće. Takve poruke stavi i ovdje na forum.
|
evo sad se dogodilo prije nekih min
al i jucer isto ali isto je pisalo zab sam staviti kad sam skinuo onu kvacicu na automatic restar plavi ekran mi stoji pa sam je opet vratio neka se on sam restarta isti vrag |
Otvori sad taj error i daj nam opet sliku njegovog prozora.
|
evo ga
|
Nažalost, ništa pametnog ne nalazim... :(
|
a nis
opalim format na c pa cemo vidit moram samo skinuti drivere e imam problema sa driverima od camere kad sam prvi put stavio xp, instalirao sam ih al kamera je crna bilo zno mozda uzrok nerada camere ? radi se o toshibi a210 19a |
Ovaj puta instaliraj jedno po jedno dok ne otkriješ što se kolje. Prvo Windowse, drivere, uTorrent i onda vidi kako radi to troje. Ako je sve OK, instaliraj dalje jedno po jedno i prati...
|
sve je radilo vec 3 mjeseca na xp
od ovoga mjeseca doso flat pa instaliro utorrent i od tad problemi bili ti pomogla slika plavoga ekrana ? |
Stavi, ako imaš...
|
stavim sutra kad ga uhvatim, odoh izgasiti onaj automatic restart pa kad bude slikam pa stavim
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:17. |