![]() |
Da li torenti usporavaju komp??
Pozdrav svima, koliko vas ima!
Jel istina da programi za skidanje torenta usporavaju komp? I dali se to isto odnosi na StrongDC? Pokusao sam guglati, al nisam našao niš korisno na tu temu.... |
a da sam probas pa vidis??
|
usporavaju, naravno, ako imas p166, mozda osjetis :D
iako, frendu mi utorrent totalno zauzme bandwith (kak se to pise ? :D ) prema netu, nemam pojma zas to? jel imao tko slican problem |
pa normalno da mu je uzelo cijeli bandwith kad nije ograničio download a ni upload.
|
znam da bandwidth jako uspori, al pitao sam za performanse računala...
@Fleks pa necu ni instalirat aplikaciju ak saznam da usporava sistem ili ga ruši |
azureus puno uspori komp :)
utorrent komotno zaboravim da mi je upaljen (cak i dok igram nekaj prek neta :D) |
Ja koristim BitComet i nikakvih problema zasad nisam imao.
|
svaka aplikacija koja je pokrenuta tj. troši resurse usporava sistem ali je pitanje koliko ćeš ti to osjetiti na svom pciju.
|
Citiraj:
|
Hamm je to lijepo rekao :)
Probaj pustiti 50 razlicitih torrenta na 10+ Mbps vezi pa ces vidjeti kako hard radi, da ne govorim koliko se sam SOHO router preko kojeg sve ide optereti. |
bit comet 0,62 ,iz arhive, legacy, odličan, jako je star ali za mene najbolji.
probaj. Koriste ga svi moji frendovi i šire, i najzadovoljniji su s njim. rudimentarno sučelje jest... ali jeb..to, od glave do pete c++ izvršni, engine ko metak. Nove verzije znaju jako žifcirat. Azureus - ništa. mikro - dobar. Ostalo je za klošare. |
Citiraj:
|
meni su sa samsungom usporavali sistem jer su se spremali na hard od windowsa...
|
Ja imam utorrent i isti skida na sekundarni disk (doduše tamo je i swap ali ne da ga se bog zna kolko i koristi na 3gb rama jel) i nema problema s lodanjem stvari jer na drugom disku nemam ništa instalirano...
Što se memorije i ostalog tiče utorrent kod mene troši trenutno 32mb što je fakat zanemarivo a cpu load nimalo ne primjetiš s njim... :kafa: Naravno bandwith je uvjek opterećen to je valjda jasno samo po sebi jer preko nečega moraju ti podaci stić... |
Ja osobno nisam ništa posebno primjetio, na Visti sa uTorrentom skidam masu torrenta na HDD na kojem je OS. Sve ide OK, čak i peglam igre sa tim svim bez problema!
|
Gle imam stari komp 3 godine i ništa ne šteka sa utorentom ;)
|
ma utorrent se ne osjeti na kompu, jedino sto ti moze on gusit to je internet i nista vise
ali se to rijesi namjestavanjem, tako da nema razloga da se brines |
Citiraj:
Što se tiče drugih klijenatan probao sam BitComet i on je OK, dok je Azureus malo teži ali ništa, strašno. One najnovije verzije su shit sa onim glupim sranjima od reklama! |
ja neovisno koliko ograničio downoad/upload preko utorenta, uvijek mi ubije ping, i ne mogu na neke servere jer mi pping bude prevelik.
tako da prije bilo kakvog igranja na netu moram zaustaviti sve downloade... |
normalno je da ti ubije ping pogotovo ak peres neki fps.
|
Meni samo ping unisti na css naprimjer nema sanse da je ispod 190!!!
|
znači niko nema nekih većih problema s torentima... glad to hear that :-)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |