![]() |
T-com vs. Iskon Duo surf - Iskon wins :)
danas mi došao dečko, donio Thomson wireless router, sve iz prve proradilo, i idem probati download..
i ugodnog lii iznenađenja! preko t-coma sam urednom dobivao max brzinu downloada od nekih 200-205kb/s. a sada 245-250kb/s !! e pa fino :) kakva su vaša iskustva? |
mislim da je tako na bilo kojem alternativnom provajderu.
jedino se tekom pravi blesav |
Svima ostalim providerima je "normalno" da bude čak i više od deklalirane, za razliku od T-Coma, koji se kao što je raf reko, pravi blesav.
|
jel iskon i tekom koriste istu tehnologiju?
jer to je uvijek tekomu bio izgovor, da radi tehnologije dolazi do tih gubitaka. bas bi ih mogao ponovo nazvat :) |
Imao sam doma t-scum adsl i brzina je bila oko 830kbs. Kad je istekao ugovor, uzeo sam Iskon xADSL i na istoj liniji i istom uređaju od prije, mi je brzina narasla preko 1Mbs. Zašto t-scum tako ne radi nikad mi neće biti jasno.
|
Ja povućem 240 samo preko download managera i to 3-4 sekunde. Ali šta ćeš kad si selendra
|
Dobra vijest. Ali ipak je sve to te kom :P
|
meni iskonj isto brzi.nego da vas pitam,ima li razlike velike(i kolika) između kabla i wirlessa? nisam imao priliku to provjeriti...
|
pa ako wireless ferca preko 54 mbita, ocito neces osjetiti razliku pri surfanju. no treba uzeti u obzir da brzina pada sto je signal losiji...
ali kakve su brzine kod nas, nemas problema. barem jos neko vrijeme dok nebudu brzine neta preko 20 mbita, a dok to dode vec ce 802.11n standar biti siroko zastupljen tako da ni onda nece biti problema |
Evo ja moram pohvaliti iskon jer stvarno časti brzinama u odnosu na t-com.:chears:. Imam IskonDuo paket i prema ugovoru brzina je 2/384 Kbps, a u praksi je download oko 250Kbps, a upload 720Kbps:beer:
|
kakav božji upload?! 720??
evo testirao http://www.speedtest.net/result/280408192.png zanimljiv rezultat?! mislim, upload bi mi trebao bit 384, a ovo je skoro duplo?! |
To vam je zbog telefona. Iskon daje brzinu interneta + prostor za telefon, budući da se radi o VOIP-u. Slično kao i T-com i MaxTV.
|
nikad nije dobro gledat samo brzinu,kakva su vasa iskustva na online igrama tj. kakav vam je ping..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:49. |