![]() |
TCPA!!? ubijanje slobode!!
|
Fakat zaj..ano.......
Koliko ja sa svojim skromnim znanjem Engleskog kužim.... Pa gospodo draga dobro došli u porobljavanje u rukavicama..... Ali nije tu kraj.... sjetite se samo "pametnih" veš mašina ili friždera koji će sami naručivati majonezu, peršin ili prašak za veš kad im ponestane - ali nije kvaka u tome kaj će naručivati, nego kaj neće delat ak im uvališ nekaj drugoga.... nije to taj kemijski sastav i veš ti nebu opran dok ne kupiš orginal, a taj košta......:rambo: :fuming: ŽIVJELA NAM GLOBALIZACIJA, UJEDINJENA EUROPA I SLIČNA SRANJA.........:D |
Sve je to lijepo, jedino što im to nitko, ni u kom slučaju neće odobriti. To su mogli napraviti prije 10-15 godina kada internet nije bio ovakav. Sada bi ih stavili na stup srama i svi bi se lagano prebacili na alternativna rješenja. Nekako mi je u sjećanju ostao ChipID na Pentiumu3.
Nisam siguran kako će na to natjerati jedan Apple. Kada se situacija preokrene u korist njih samo zato što su neki dobili ideju da naprave monopol na tržištu. Takvo nešto ne bi prošlo u Kini a kamo li u USA. Koliko bi trajao predsjednik koji bi to odobrio? Sjetite se kako su se grozili da se ovo i ono neće moći koristiti na kompu zato što je ilegalno... Nešto mi se čini da su neki dobri ljudi napravili da se može. Još je i user frendly. Meni to ne predstavlja nikakav problem. Ako to i naprave, eto me sutra na bilo kojem alternativnom rješenju a biti će ih. |
Citiraj:
ma meni stvarno nije jasno kak nekome uopce padne napamet napraviti takvu glupost. |
nemam komentara...idioti....pogotovo mi je glup onaj bio da se open sorce neće moći/smjeti korisiti....je bu im costa bacil nuklearku ak buju petljali po mozilli :D
|
The TCPA was founded 1999 by Compaq, HP, IBM, Intel and Microsoft.
Ha, a ja sam na Hp compaqu, sa Intelovim procesorom i Microsoftovim OS-om. Možda sam i na nekoj beta verziji toga, bez 2048 bitne enkripcije, pa oni znaju sve šta radim. Malo me strah :D Moj frend ima P3 Katmai, mislim onoga sa ChipID-em. Jeli to funkcionira ili ne nakon što je zabranjeno (bar mislim). Ako da, jel znate kako to disejblati? |
Citiraj:
brijem da nebi samo on bacil, neg bi se nebo zacnilo od slinih nuklearki:D :D @vudu2 mislim da su ti zapravo cipovi neaktvini ak se ne varam. to je bilo samo za probu radi integracije ili ceg vec. |
ma sranje... :smoke:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |