PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   qej da igram :B (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=109300)

Dunjy82 02.06.2008. 09:36

qej da igram :B

Poštovanje!

Ovdje jedna gejmerica koja je prije manje od mjesec dana kupila novi kompač, pa sam sada sva luda jer neznam kaj da sve poinstaliravam i igram, odn. od kada je Hacker prestao izlaziti, nisam baš IN kaj se tiče aktualnih igrara. I-D

Osim ovih igara (koje već imam ili planiram nabaviti >> Bioshock, C&C3, Sam 'n' Max - episode xy, The witcher, Oblivion ....) kaj mi još predlažete a da stvarno valja?!

Volim RTS, RPG, šašave avanture tipa Monkey Island & co. ... prijedlozi, preporuke?

Puuuno pozdr4va!

:B

:zdero:

elvis again 02.06.2008. 09:42

Probaj:
Assassin's Creed
Crysis
Half Life (episode 1 & 2)

B3mt1 02.06.2008. 09:46

:stoopid: <--- na topic

:stoopid::stoopid::stoopid: <--- na preporuku crysis-a

moram spamat :-)

Dunjy82 02.06.2008. 10:06

Sada malo proučih forum i skuzih da sam fulala mjesto postavljanja topica :> ... a kaj se tice komentara na topic - B3mt1 - kaj nije dovoljno kul da pitanje bude postavljeno?

0k, hvala unaprijed na odgovorima.

Jelc 02.06.2008. 10:24

Avanture- Sam & Max, od novijeg npr. Jack Keane:
http://www.driverheaven.net/gamingre...p?reviewid=591

Roberto 02.06.2008. 10:28

Citiraj:

Autor Dunjy82 (Post 1044775)
...jer neznam kaj da sve poinstaliravam i igram, odn. od kada je Hacker prestao izlaziti, nisam baš IN kaj se tiče aktualnih igrara.
...koje već imam ili planiram nabaviti >> Bioshock, C&C3, Sam 'n' Max - episode xy, The witcher, Oblivion ....
preporuke?

Vjerujem da si htjela reći kupiti, da nebi bilo zabune :D

Inače, malo prosurfaj kroz prvu i drugu stranicu ovog podforuma, vidjet ćeš što se igra i što valja...

timmy 02.06.2008. 11:19

čmark vantage, crysis, spi, salim se...:D

ja bi ti preporučio PES, jedino to nekad igram kad pijem
znam da sestra igra simse
za drugo nemam pojma, aj bok

Marklar 02.06.2008. 19:32

Ček polako ljudi sa crysisom itd aj ti dunji definiraj "novi kompač" :beer:

bez_panike 02.06.2008. 19:40

mislim da nitko nije spomenuo cod.mislim ljudi to se mora odigrat.a od ovih sto planiras nabavit moja preporuka je witcher.jedna od boljih igara koje sam u životu igro.a prije krajsisa da vidimo konfu

rams 02.06.2008. 20:39

Odigraj:

Penumbra: The Black Plague
Dream 3D Pinball -> prezabavno :D
Black & White 2
CoD 4
Art of Murder: FBI Confidential
Neverwinter Nights 1(2)

etc.

I moja cura je ovisna o:

Mystery Case Files -> ima vise nastavaka :D

Codiac 02.06.2008. 22:45

Crysis
The Orange Box sve iz njega
Grand Theft Auto san andreas
F.E.A.R.
Sins of a Solar Empire
Call of Duty 4: Modern Warfare
Gears of War
Company of Heroes

sve ovo vrijedi odigrati.

F@NTOM 02.06.2008. 22:51

knight of the old republic 1 & 2, mass effect, gta: liberty city, vice city, san andreas. Koji god uzmes neces falit jer su svi zabavni

ejSid 03.06.2008. 01:36

Curu zanimaju RPG,RTS i šašave avanture, e sad mene zanima kakve veze crysis,cod4,fear,orange box,gears of war,hl,.. imaju veze s tim, koliko ja znam to su FPS-ovi(iako je i ona navela bioshock), a niti za pes mi nije jasno kakve veze ima s RTS-ima,RPG-ima i avanturama?

Probaj CoH.

Neo-ST 03.06.2008. 02:00

Probaj novoizašli Mass Effect (neki hibrid avanture i RPG-a).
Od RTS-a probaj Supreme Commander.
Šašavim avanturama se ne bavim :)

m4dm4n 03.06.2008. 10:14

Zanimljivo da kada uleti neki padobranac, onda se odmah locka tema ovakvog tipa. Ali čim je u postu spomenuto biće u ženskom obliku, forumovci sve zaborave, pa čak i moderatori...
Ne bih htio kršiti ovu atmosferu, ali nešto mi se čini da bi se mogla prvo pročitati neka pravila, pretražiti ovaj podforum, jer ima gro tema o ovim tipovima igri koje ti voliš igrati.
A i naslov je opak definitivno...
Al eto , dobrodošla :)

jurbAs 03.06.2008. 10:28

Evo ovako posto je cura napisala avanture makar nisu sasave ali su meni drage
still life
jack kane
nostrodamus
secret files tuguska
siberia 1 i 2 (meni najbolja avantura)
broken sword (dijelove koje nisi igrala)
to je sto mi sad pada na pamet...
RTS
C&C 3 i kane wars
company of heroes 1 i ekspanzija
supreme commander

e sad jos bi dodao popisu neke igre koje te sigurno nece razocarat
assessins creed
hitman blood money
test drive unlimited
GRID
COD4
S.T.A.L.K.E.R. (koji je slican bioshocku FPS RPG)
itd.. to su igre koje su mi fenonmenalne.....

Bioshock je mjesavina RPG.a i FPS

ako te zanimju neke igre najbolje pogledat video iz igara http://www.gametrailers.com/ evo stranica pa trazi i uzivaj :) (HD trosi hrpetinu prometa :) )

ma ajde cura dosla da pita sto se igra sto sad sto je takva tema hehe i drugi koji ne vise stalno pred igrama i ne igraju se mozda nadu nesto za sebe

Dunjy82 03.06.2008. 12:18

Hvaaala lijepa.

Ma gledah i neke recenzije po BUGovima, ali su me zanimali vaši prijedlozi.

Nije da mi FPS-ovi ne valjaju... štima... ali ne volim igre tipa II svj.rat.... ok, Far Cry, Half life.. Serious Sam može proći. RPG - npr. Titan Quest mi je bio Bogibatina.

Marklar - neću baš keljit ovdje cijelu konfu, ali evo quad proc, nvidijina geforce-ica8800gts , 4Gb ram-a (OCZ) ... valjda nebum sve skurila overcloakanjem (nisam se time puno bavila).

Hvala svima još jednom.

Dunjay

1v@n 03.06.2008. 12:22

Vidim da nitko nije stavio World in Conflict, jako dobra strategija, uz Company of Heroes, čak i najbolja.

Panzer 03.06.2008. 14:38

Jack Keane koji je vec preporucen. :)
Dreamfall: The Longest Journey

ejSid 03.06.2008. 17:33

Onda od FPS-a ti preporučam Enemy Territory Quake Wars. :D

A od RTS-a kao što sam i gore napisao Companjy of Heroes+ekspanzija,Supreme Commander,World in Conflict!

jurbAs 03.06.2008. 18:14

jebme ti kako sam ga zaboravio odlican je World in conflict!!

Sonic2048 03.06.2008. 18:59

Sram vas bilo nitko nije preporučio UT3 za ubijanje vremena,ccc

fps_gamer 03.06.2008. 19:13

meni bi trebala jedan FPS da nije ko UT samo run 'n' kill vec da je nesto zanimljivo sa pricom. i da ne trebam skidati 5 patcheva da mogu normalno igrati... igrao sam dosta toga sto je izaslo...
tnx

Sonic2048 03.06.2008. 19:27

Lost Planet extream condition, totalno je zabavno killati male bugove,igrica nije prezahtjevna za komp, priča je sasvim okey,zapravo je super sin želi osvetiti starog, još hrpa onih forica tipa to je od tvog starog a na kraju malo Gundamwing akcije,ono osjećaj totalen nadmoći dok....,odlično uglavnom

timmy 03.06.2008. 21:46

jebote dobar ti je taj "novi kompač"

Dunjy82 04.06.2008. 09:15

Da, i skup.... sad sam na kruhu i vodi. ://

Željac 04.06.2008. 09:59

probaj Fahrenheit, dobra prica, ok za poigrat !
onda Syberiu probaj, za ubijacinu vremena nesto od GTA ili Flat Out I,II.

Igneos79 05.06.2008. 13:35

Ajd kad vec svi pomazu curi...od RPG-a, obavezno Two Worlds, vrlo slican Oblivionu, kojeg bi se cak i isplatilo kupiti zbog online igranja, ali single player kampanja je zakon. RTS...hmmm....mozda novi Settlersi? A od avantura, probaj stavljati netematske postove po forumu...

Big Guy 07.06.2008. 16:29

dodaci oblivionu i 500+ modova :)
gothic 2+ dodatak i gothic 3 (skini zadnji community patch)
dodatak za titan quest
dungeon siege 2
sacred i dodatak
LEGENDA Diablo 2 i dodatak
two worlds (kada sve ovo iznad završiš)

Dunjy82 09.06.2008. 09:06

Mali offtopic u vezi Titan Questa - igrah original, instalirah nastavak (Immorthal throne)... i onda sam morala reinstalirat XP nešto (sačuvah saveane igre, odn. saveanog lika), no ti se sejvovi nemogu iskoristiti kada reinstaliram igru, moram sve ispočetka, a to ne dolazi u obzir..... jeste li vi imali s time problema? (također mislih da ću moći igrati nastavak TQ-a bez sejvova od samog originala - nope.)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20.