![]() |
Toshiba hd2600 TV OUT
Inace moj model je a210-16f. Je li tko probao spojit tvout jer kupio sam kabal u algoritmu ima s-video s jedne strane i druge scart,ali kad spojim na tv nista se ne dogadja,prpbavao sam i u ati CC-u ali ni tamo nema nista. U ce,u je problem ?
p.s. inace imam drivere koje sam dobio s lapom! |
ja sam ga spajao sam onim kablom za tv-out ali na plazmu koja je imala utor istog tipa, samo onda nemas zvuk :(
|
ma zvuk nije prblem,fora je u tome da nemam uopce slike na tv-u,u CC-u probam enablat onaj mali TV poput extend ili clone opcije ali nista?
e da,probao sam isto to napravit na toshibi a200 neka nvidia graf i isto kao nema signala? |
a ne sjecam se kako sam to radio, bilo je to davno dok je vista jos bila gore
mislim da je bilo full jednostavno, e da i bilo bi ti pametno da ti i tv i laptop budu ugaseni dok spajas, tako bar pise u manualu, pogledaj si tamo, mozda si nesto zaboravio sry sto nisam od neke pomoci :( |
a jesi stisnuo fn + f5????
da ti prebaci između monitora i vanjskog priključka |
jesam i sad napokon dobijem nesto,slika je crni bijela i uzasno treperi,kao valovi preko slike,ustvari jedva se razaznaje da je desktop u pozadini.spojio sam isto i a200 za nvidia 7000 graf i isto se dogadja,sad jos jedino preostaje da su driveri u pitanju ili kabal ili nesto trece?
|
Možda frekvencija osvježavanja jer LCD radi na većoj frekvi (60-75Hz) od TV-a (uglavnom 50Hz).
|
Citiraj:
ovakav: http://www.elmatis.hr/slike/ponuda/a...ovi/svideo.jpg i od toga do TVa malo kvalitetniji (deblji) cinch kabel |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |