![]() |
Puno novih Mozilla
Danas izasla Mozilla 1.7 a prije toga i Mozilla Firefox kao i Mozilla Thunderbird.
Mozilla power! :beer: |
|
Da te prosvjetlim kad ti se vec neda proucavati savrsenstvo. Mozilla je suite ili koplet koji sluzi za browsanje, mailanje, IRC-anje i izradu stranica. Mozilla Firefox je browser a Mozilla Thunderbird je email klijent.
Ta da :beer: |
costa costa a zakaj mi mozilla 1.7 prikazuje stranice (npr. kad odgovaraš na PCE forumu) drukčije od IE6 ???
jel normalno da drukčije prikazuje neke boje (npr. svjetlo plava u mom sigu, ili od miato-a)???? |
Citiraj:
Probaj MOZiE. Surfas odjednom Mozillinim i ieovim enginom pa vidis razlike. |
1 privitaka
Evo screenshot:
|
ma mislim da je u pitanju html a ne boje recimo drukčije prikazuje gumbe na nekim stranicama, na yahoo mailu prikazuje mailove sa malo manjim fontom,ove tablice u sigovima prikazuje bez bordera (ili sa smanjenim) i slično....valjda je to jednostavno do mozille i moje naviknutosti na IE
najjsmješnije do sada je ovaj smajli >> :clap: u mozilli plješće ko da je povuko 5 grama speed-a :eek: :p zakon!!!! :D |
1 privitaka
evo npr.
|
Ovo s ubrzanom animacijom nekih gifova je bug u 0.9. Nadam se da ce ga brzo rijesiti :D
|
Kako se uopce Firefox browser identificira http serveru? Kod opere se recimo moze namjestiti da se identificira kao IE, opera ili nesto drugo.
|
.... pitao sam te koja je razlika izmedu mozillinih funkcija kao browser i mailclient od firefoxa i thunderbirda....
|
Pa nema neke razlike. Biraj zelis li odvojeno ili skupa :D
|
Citiraj:
Firefox salje Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9 BTW pogledaj i ovo: http://www.proxomitron.info/ :beer: |
jos da znam sta gledam tu :)
|
eto , to me je zanimalo...
ostavit cu lipo cijelu mozillu... nes ti problema.... od sad sam miran za hijack :D |
Instalirah mozilu. Ali mi nije bas sjela dobro :) . Opera je ipak malo bolja. Jos samo da u operi nema onog glupom wanda....:rolleyes:
|
Ma kaj te jebe taj wand?! Ja ni ne kužim da postoji. Meni radi savršeno...
|
Ma meni Opera rula,probo sve browsere i ona mi nekako najbolje sjela
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Satelitskiforum koristi Burning Board 2.1.2.
vbulletin i phpbb i inivision rade super (iako me nekad i phpbb zeza (neda mi editirati vlastiti post)). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:11. |