![]() |
Gdje nabaviti domace filmove (legalno) ?
Ovih dana lovi me nostalgija i bavim se mislju da si upotpunim kolekciju sa nezaboravnim "domacim" filmovima, poput "Kako je propao rokenrol", "Balkanski spijun" i slicno.
E sad, osim sumnjivih online ducana u Srbiji koji traze broj kreditne kartice i imaju security certifikate koji su sami potpisali, nisam bas primjetio da se to doticnih filmova moze doci iz nekog drugog izvora. S obzirom da planiram uskoro put do lijepe nase, zanima me jel ima koji pravi, fizicki, ducan u kojem prodaju takve stvari? :) I prije nego sto se netko sjeti komentirat, ne, ne zanimaju me Glembajevi ni Cetverored... Ako cu ikad htjet lobotomiju naci cu bezbolniji nacin za to! :rambo: |
Vjerovatno vrijedi i za filmove.
http://www.hrt.hr/faq.html Mogu li nabaviti snimku emisije koja je bila na televiziji? Ovisi o kojoj je emisiji riječ. Ako je to emisija koju nije proizveo HRT (uključujući i strane serije i filmove), sasvim je sigurno da HRT ima tek licenciju za emitiranje i da emisiju ne smije kopirati i dalje prodavati. U tom slučaju preporučujemo da se javite izravno onome tko je emisiju proizveo. Ako vas zanima HRT-ova proizvodnja, javite se gospođi Ljerki Višnar (01/634 31 84 ili ljerka.visnar@hrt.hr ) i ona će vas izvijestiti o dostupnosti emisije i uvjetima nabave. (Npr., VHS-om koji ćete dobiti smijete se koristiti samo za privatnu uporabu, trebate platiti ga prema cjeniku HTV-a i tako dalje.) |
hmm...hm...
Costa.... stari sarmeru... odakle tebi ljerkin broj? ha? :D |
S fakjua :confused: :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |