![]() |
Uredski laserski printer
Koji printer odabrati, A4 format, za uredske ispise dnevno od oko 30-50 papira.
Hvala na preporukama. Dosad smo imali HPII i crko, ne zeli vuci papire a i sve prlja, neznamo koliko je isplativ servis, on je bio ok, osim sto je jako zarolao papir kod ispisa. Zatim imali smo i HP5, on je imao neku gresku sa driverima ili čime, nije htio printati više od jednog lista, ispisivao je sranje na drugima. Čuo se s nekim kolegom koji je imao sličan problem. Ovaj se koristi još uvijek za ispis na jedan list, bar tako mislim. E što sad izabrati, nemam loše mišljenje o HP-u, prvi je jednostavnop morao riknut kad-tad, no ovaj drugi smatram da ipak mozda rjesenje ima :). Hvala na svakoj preporuci za neki laserski printer. |
Sad koji model - teško je reći.
Međutim po izdržljivosti ( po iskustvu drugih ) - HP i Epson. Iako su relativno skupi - traju. Iako mislim da ti je bolje malko baciti Google i pogledati par sto review-a :beer: |
HP LJ 1200 ili 1300 za manje količine printanja.
|
Imaš HP-ov series 1000 za 1000kn,ja ga imam i zadovoljan sam s njime
|
Citiraj:
Naime - laser za soma kuna nemaj kaj tražiti u officr okruženju, pa makar to bil i SOHO. Treba izdržljivi printer koji ima nisko vrijeme zagrijavanja, barem 16 ppm i toner od 800-tinjak kuna i min. 4 000+ stranica iz njega pri 5% zasićenja. |
Citiraj:
|
Dakle uzeli budemo HP LJ 1200 ili 1300, ili neki malo bolji. Bitno je da mu stavim toner i da zaboravim toner na mjesec/dva.
Nije toliko presudna cijena tonera, vec kvaliteta i brzina ispisa, dugotrajnost i robusnost pisača. Hvala. |
Epson EPL N4000. Ne znam jel jeftin, ne znam proizvodi li si više uopće, ali bogme djeluje robusno :)
|
Kyocera. Skup ali za ured (što se mene tiče) najbolje rješenje. Došao mi neki dan jedan (7000 kn). Ajme majko. Brz da ga nemožeš okom pratiti, 20 000 stranica ispisa...ma ono. BOG!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:45. |