![]() |
produzni Molex i bijele neonke
razmisljao sam slozit nekakav ambilajt pa me zanima jel ima di u HR bijelih neonki i produznog molex kabela?
|
|
jos uvijek trazim produzni molex (4pin) kabel...
dakle treba mi s jedne strane zenski, a s druge muski molex |
uzmeš neki četverožilni kabel i sam to skombiniraš....
od opreme trebaš izolirku, kombinirke i skalpel... |
to sam i mislio kao krajnju opciju... al ocito cu tako i morati posto koliko sam skuzio nema toga po ducanima kod nas...
|
mali OT:
Da ne otvaram novu, di nabavit onaj konverter sa 6pin na 8 pinski(napajanje za grafu), iili ono sa 4 na 8 pinski? Ili cu i ja morat skalpel i dr. ? |
nisam ziher jesam li te skužio ali pretpostavljam da misliš na ovo: http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi
ILI? |
Citiraj:
Imaš tu nešto...a npr na nekim sajtovima je krivo navedeno - npr tu. |
@foxman-nije to, taj vec imam..
@žilbert-e vidis, na 2. linku sam nasao te 8 pinske, ili ti 4+4 pina..a sad, di to nabavit--- jbt. |
Citiraj:
Kod nas nisam vidjel adapter za 8 pin PCI-E 2.0, al ti velim da i od njega nema koristi. ;) |
nekuzim...
Citiraj:
ma mora postojat nacin...:stoopid: |
Citiraj:
Pa jesam li ti objasnio i linkao? Citiraj:
Citiraj:
|
Opa za avatar :)
ma, da..kasno je bilo, a i ucio sam za amturu pa sam nikakav. Kuzim sto zelis rec u vezi 8-pinskog...6 ili 8, nije vazno..sve je to ista snaga ;) A da, nerazumijem, pa zar tolko pije ta grafa??jbt., pa 2900pro cucla max 150W...a ova moja nemre prek 120w bit,...moze li?? cekam d asredim malo komp, pa cu onda probat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |