![]() |
SpeedFan
Jel neko uspio regulirat (smanjit) brzinu vrtnje venta na Abitu? Htjeo bi probat to softverski napravit ak se moze, a cuo sam da moze. :)
|
Ja na svojoj s quruom:D
|
Ak nejde softwerski, sto kod mene nejde, lijepo kupis potenciometre ima ih i za 5,5 i 3,5 incha spojis vent na to i reguliras kak ti pase.
|
Ma nije to fora, htjeo sam bas softverski to napravit al kolko vidim nebu to islo tako, malo je nelogicno da se tak mogu spustit voltaze.
|
Citiraj:
to ti je isto kao kad u winampu pomices onaj gumb za zvuk i na zvucnicima sve glasnije....:D bit ce da ploca ne podrzava. |
Skini s abitove stranice Abit EQ , on ti može stišati taj fan , a i druge , usput ti prati temperaturu , voltažu i ostalie sitnice
|
Jel zna neko ako se može na IS-7 kontrolirati pomoću speed fana?
Ice, kako ti kontroliraš, si probao sa SpeedFanom? Kod frenda speedfan radi ko urica, ja se pol sata ko malo djete igrao s tim :D |
ja koristim abitov EQ , nisam se baš preveč igral h njemu nego sam pustil onak kak je on narihtan , ali dosta mi stiša fan , kolko uspem čuti kraj onog bučnog od cpu-a
ovaj speed fan nisam probal inače se baš i ne brinem oko buke , jer sam se več naviknul :D |
Ajd probaj malo speedfan, ne budi lijen ;)
|
Ja kad sam instaliro speedfan i pokrenuo ga i zatim zgasio isključili su mi se svi ventilatori u kučištu!!
|
Meni na IS-7E radi normalno, sve radi kako treba.
Ako su ti ventovi se ugasili, provjeri malo po progu ima za naštimat... Da se pohvalim, ja imam i u biosu za naštimat ako mi je temp ispod XX celzijeva, onda vent vrti na XX% :clap: |
Pa šta?
Imam i ja. Kod mene je kad je temp ispod toliko i toliko (kako ja namjestim naravno) onda vent radi na toliko i toliko volti. Koliko ti je raspon voltaža? |
A ja toga nemam jer nemam ni venta na procu :D .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:14. |