![]() |
kako disejblat desni klik na stranici ?
kako napraviti da se ne može selektirat text niti desni klik na stranici ..
prvo što mi padne na pamet je javascript .. ali http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=3216 ovdje nije java u pitanju .. zna netko ? |
Radi uredno na toj stranici:)
|
Ubacis u head html-a, sa ili bez popup prozora....
Code:
|
Citiraj:
|
Ma, to Jelc i njegova Opera izmisljaju nesto... :p
|
To vi koji imate đi-pi-bi imate takvih problema...:D
|
A zakaj jednostavno nisi pogledao source stranice? Tamo lijepo sve piše.
Code:
|
2 atha .. thx ..
u stvari dokopao sam se coda trebaju 2 scripte .. 1 za text i 1 za d click .. ako kome još treba evo coda Code:
|
He he he... Ipak si napravio ono kaj sam ti savjetovao sekundu prije. Brz si!:D
|
Citiraj:
nisam mogao na d klicku uć u sorce .. pa ono .. nego dobar ima je coder .. cak je i link na scriptu ostavio ... :) ali bitno da je d click disejblo .. lol |
pa bolje nego da je zasluge pripisao sebi.
kad vidim to sranje s disejblanjem desnog klika - pa hebote koji je to kurac - uvijek HTML source mogu vidjet - svi slike,video,flv i sl. su na mom racunalu jer sam otvorio stranicu - to je tu samo da vadi zivce. |
pa fakat je debilno .. pogotovo na stranici na kojoj ništa nije njihovo autorsko djelo ..
pa ni scripte :) lol .. neš ti popisa komponenti laptopa .. |
Procesor
Intel® Core2™ Duo T8100 CPU 2.1 GHz L2 Cache: 3MB, FSB 800 MHz Tehnologija Intel® Core2 Duo Mobile tehnologija Chipset Mobile™ Intel® 965GM Express Chipset Sistemska memorija 2048 MB DDR2 667 MHz max 4GB, dual channel memory Hard disk 160 GB, S ATA HDD 5400 rpm Optički uređaj DVD+/-RW SuperMulti DL Drive Monitor 15,4" WXGA anti-glare LCD Rezolucija 1280x800 Grafika Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100, Microsoft DirectX 9 capable do 384 MB dijeljene sistemske memorije Audio ADI1981HD High Definition CODEC Audio support w/24-bit DAC Zvučnici Stereo zvučnici Mikrofon Ugrađen Mreža Broadcom NetLink Gigabit Ethernet Controller (10/100/1000 NIC) Bežična mreža Intel 802.11 a/b/g wireless lan Bluetooth 2,0 modul Modem Modem 56k v.92 I/O Portovi 4 x USB 2.0 1 x Audio out 1 x Mic In 1 x Modem RJ-11 1 x LAN RJ-45 1 x S-video/ TV-out (NTSC/PAL) port 1 x IEEE 1394 port 1 x VGA (15-pin mini D-Sub) 1 x Travel batery connector 1 x Docking port connector Ostalo 6-in-1 card reader (SD, MMC, MS, MS Pro, MS Duo, xD-Picture) PCMCIA tip II slot HP Fingerprint Sensor (čitač otiska prsta) TPM 1.2 Embedded Security Chip Smart Card Reader * HP ProtectTools Security Manager Configuration Control Hardware Memory Change Alert Ownership Tag Setup Password Power-On Password TPM Enhanced DriveLock HP Disk Sanitizer HP 3D DriveGuard Kensington Lock Slot Baterija 6-cell (55 WHr) Lithium-Ion battery External 90W HP Smart AC adapter Autonomija Do 5,3 sati autonomije baterije Dimenzije 357 x 265 x 35 mm (ŠxDxV) Težina 2,6 kg Boja crna Operativni sustav Uz doplatu Preporučeni OS Microsoft® Windows® Vista™ Software Drivere i podršku za ovaj model možete skinuti sa ovog mjesta >>> Dodatna oprema HP 3-in-1 NAS Docking Station - Opcija HP Advanced Docking Station - Opcija HP Docking Station - Opcija HP Standard Monitor Stand - Opcija HP Adjustable Notebook Stand - Opcija HP External MultiBay II - Opcija Jamstvo 12 mjeseci u ovlaštenom servisu Lagani c/p, Opera tak jasno a ne đi-pi-bi:p |
Mogu oni braniti to koliko hoće na kojim god stranicama. Ili Opera ili FireFox + NoScript pa ti pokusaj netkome zabraniti nesto na stranici :D
|
Zabranjen desniklik je najbrži način da me se otjera s neke stranice :chears:
|
Citiraj:
|
CTRL+A, te onda CTRL+C, u Word, i onda CTRL+V - i to je to... :P
Ili jednostavno, uzmeš source i pejstaš ga u Mozzilin composer i to ti je to... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |