![]() |
Freezer XTREME !!!! Nova zvijerka
ne znam sad da li je dozvoljeno da otvorim temu ovdje jer nema jos vijesti na pcekspertu oko ovoga hladnjaka!!!!
http://hardwarebase.net/slike/vijest...e_002l_330.jpg ako je istina sto kazu, da moze hladit 160w :D citiram: Kompanija Artic Cooling predstavila je Freezer XTREME, procesorski hladnjak s osam toplovodnih cijevi. Baza hladnjaka izrađena je od bakra, a listovi kojih ima 102 izrađeni su od aluminijuma. Freezer XTREME opremljen je 120mm ventilatorom brzine rotiranja 800 do 1500 rpm. Protok zraka pri maksimalnom broju obrtaja iznosi 60.7 m3/h. Uz šetogodišnju garanciju, uz Freezer XTREME ćete dobiti i MX-2 termalnu pastu. Masa hladnjak je 608 grama, a sam hladnjak je kompatibilan sa Intel 775 i AMD AM2+, AM2 i 939 socketima. Freezer XTREME se na tržištu očekuje naredni mjesec po cijeni od 25.95 eura. SAD ako cijena bude ovakva a pri tom se dokaže kao dosadasnji freezeri onda ce bit divota... dvoumim se da li da cekam ovo ili da uzimam onog Red Scorpiona!!!! :care: |
WTF 26 eura??? Kak? pa to nije niti 200kn...?
|
i ja sam se zaprepastio cijenom :D
evo pogledajte, istina sto se tice cijene!!!! samo me int. efektivnost http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=162&disc= |
Pročitaj ovaj topic i pogledaj od kada su postovi :P
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=46525 |
Ako ga ikad kupim otkinut ću ovaj plastični x.
Hack the planet! *Zoltan* |
Citiraj:
|
Yep, treba prvo pričekati review, a prije njega da izađe, a do onda...
|
necu ja moc docekat, uzecu onog red scorpiona sljedece sedmice :)
|
dobar pravo...
|
zar to netko crvene škorpije spominje :) a ovaj X na aceu yebački jako liči na Xigmatek tipizirani logo :roller:
|
for pajps? 102 ljuščice-pravi picek...hm fino :) inače cijena kod nas neće biti kao i vani 26 eura jer računajte na to transport,još doma za pola kile ćevapa znači oko 240 kn za keš...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
cini se da budem uskoro trazil kupce za frizerku :)
|
Ova masa mi je malo čudna.. Izgleda skroz malo za ovoliku zvijer..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma hladnjak će biti neloš, ali ni blizu nekim ekstremnim performansama.
Pretpostavljam u razini Scythe Mine ili Sonic Towera, možda zeru bolji. Ali će definitivno biti dobra kupnja s obzirom na cijenu. |
Citiraj:
|
Sta je ovo ljudi moji?
Jedva cekam pocetak skole da si ga kupim u kompletu sa ovom novom gigab.-ovom plocom x48 i da ga istestiram :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kad bi to trebalo doc?
edit, Brown, zaboravio na edit? :) |
Citiraj:
evo isfurao me jaran i nije uzeo redscorpiona, jebiga razumijem bestiju i mene onoliko da su zaHebavali i ja bi isto postupio! :) al sad sam bas suh, sto se tice hladnjaka... ne znam sta da uzmem ali definitivno necu uzimat ove điđe-miđe netestirane i sumnjive! ostaje samo noctua onaj, tt 120 ovaj novi i dvije bebe od xigmatec-a ! a volio bi uzet ovaj novi tt 120 extreme pa nek sve ide u helać, jer zvijer je ljudi nema sta, drzi pod uzdom ovaj q6600 na 3.7ghz bez problema |
što je to helać? :D
|
a sto je na kraju sa ovim cudom ? kad dolazi ? zna li ko sto ?
|
Citiraj:
|
helac ? omg :D hocu internet generacija :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |