![]() |
Yahoo Mail
evo danas se spojim da pogledam mailove i doðe mi poruka da mi je inbox porastao na 100Mb prostora i da mi mailovi mogu biti do 10Mb veliki i promjenio se izgled stranice (èak su makli idiotni banner)
jel i vama (koji koristite yahoo mail) tako ili ??? |
Super. Sad mi moze dolaziti jos vise spama :D .
|
: lol2 : -to jer su pritisnuti drugim uslugama koje pruzaju vise
lipo iznenadenje u svakom slucaju.... vec razmisljam koje programcice da stavim na mail da mi budu tu za svaki slucaj... :D +ja cekam i gigamail... tamo cu drzat malo vece stvari... :gringo: |
a ja mislio da je to samo meni...ipak koristim istu adresu veæ 8 godina: stoopid pa kao za vjernost...hehe
|
hehe.. ne nije za vjernost iako sam to i ja mislio :D
moj mladi brat... (4g razlike) je isto dobio... tako da se svima to mjenja... |
Citiraj:
bio je kao najavljena faza testiranja, no dok sam se zelio prijavit, vise nista nije bilo :( |
Citiraj:
|
Ma neæe bit od tog Gigamaila ništa još neko vrijeme.Samo da vidm jesam li dobro shvatio.Svaki korisnik koji se registrira ima 1GB MAIL prostora ako je tako to besplatno sigurno neæe bit a ni jeftino a èisto sumnjam da æe svak korisnik imat 1GB.
|
dobit ce svak,,, to nije upitno...
ali postoji sljedeca fora - na svaki email sta dobijes oni ce ubacit reklamu... i to je glavni zajeb... |
Citiraj:
a sto se tice gigamaila, moguce da ce doc, al kad ce svi vec imat terabajtne diskove i flat rate u hrvatskoj :D |
nisi shvatio...
to nece bit u obliku spama nego reci da ti prijatelj posalje email a pa oni ce unutar te poruke stavit reklamu ili vise njih ... jel shvacas? teska povreda privatnosti i zato se vec mislim nalaze na sudu... |
pih... sranje... fakat steta :grrr:
|
jao da mi je besplatni POP.
i ne, ne želim više koristiti yahoopops |
hehe..ne koristim vise te besplatne mailove. Imam account na kojem mogu odredjivati quota-u koliku hocu, limita nemam, nema spama, jako je brz,... :D .
|
kojoj to firmi krades... :D
|
Citiraj:
|
heh....
reci jel znas za jos koji hrvatski anime forum? osim ovog specijaliziranog za DB |
paaa...nije bas specijaliziran za DB :D .
a evo jos jedan.. a ima jos jedan al nemogu mu se sjetiti imena. www.animeahr.tk |
hr.rec.film.anime
tu ti se najvise razgovara o anime. |
otisao sam odmah pogledat malo na maillistu....
:D ima ekipe... ali ne bas puno... jel ti gledas jos sta ili samo dbz? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:19. |