![]() |
Logitech Z 5500 upgrade?
Znam da je jednom bilo govora o modanju kutija za satelite, pa ako netko ima linkove, bi bih zahvalan. Nisam baš zadovoljan sa postoječima, jer kod večih glasnoča počnu zvečati :p
I da nemojtemi stavljat one fensi šmensi sa tapecirungom, bile su one ko horne neš tak :) |
ako nećeš one sa tapecirungom, onda napravi takve bez tapecirunga :)
cilj ti je da izmjeriš volumen kutija, i napraviš svoje kutije sa istim volumenom i portom... kako god ti pase :) |
Ma znam da je neko radio te hornice, mislim da je visina bila kutije možda pol metra-metar, pa je pisao da je dobio i na basu, e sad neznam više kak se trebaju unutra te pregrade radit, kolko duge ...
|
|
care ne zveče sateliti kod 5500, provjereno na velikim glasnoćama tokom dugotrajnije torture ;)
tako da save money i za početak pogledaj da ti u regalu neki cd ne udara u figuricu pikačua :D |
Citiraj:
Syss, kutije zveče garant, da imam kameru snimio bi, kutija titra (na spojevima) bolje nego membrana ;) Možda su moji glasniji ili kaj jer idu preko TV-a, pa je i na njemu pojačano, a imam osječaj da bi spikeri mogli i glasnije, al bi mi pali sa stola, lagani su ovak. |
pa daj probaj rukama "pribit" kutiju na stol... meni na zidu ništa ne zveči.
|
Ni moji ne zveče, jedino ako padne kutija sa ormara onda nakratko udari... :D :)
|
ako naši ne zveče,njegovi zveče,možda biš mogao šta izvuć na reklamaciju.Naravno ako imaš garanciju.
|
Ni moji ne zveče, dela sve ko ura. Od basa zveči kuhinja i sudoper, i ostatak stana :D
|
Kaj budem reklamiral, reko budem da pojačam ko manijak AC/DC i da mi se kutijica hoće rastavit :D Za silu bi bilo ok i silikonom proč spojeve, al mi se to nekako neda, ma kupil budem komad daske i malo se igrao :)
|
Citiraj:
ja sam mislio da ti cijelo vrijeme zveče :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |