![]() |
iskon obitelj +
dobio jucer u sanducic lijepo pismo, nisam puno ni citao vec isao pogeldati dostunost i kaze ije dostupno, pa samih isao nazvati , da koji k mi trljaju sol na ranu, bla, bla, ovo, no, ipak je ispalo da to nije duo...
i da mi je dostupno... http://iskon.hr/za_kucu/brzi_internet_telefon/obitelj //na tom linku imaju sve informacije, nije potrebno paste sve/// ------- ovo mi je zadnji racun od tkoma http://inlinethumb17.webshots.com/42...500x500Q85.jpg + 99kn za flat evo par stvari... kod tkoma imam za 30kn 19-07 mi se naplati samo 1min(max60min poziv) no i to nije velik problem, jer postoji fora da se ukucaju neka 3 broja i onda se umjesto defaultno preko iskona prica preko tcoma... znaci racun bi mi bio 139+60+30+20akkn za duuge pozive poslije 19h na tcomu... fora mi je sto mi je flat besplatan 6mj ako se odlucim u slijedecih par dana...no, opet, muci menesto drugo, a to je da je tel baziran na voip, te da pri downloadu moze biti losija kvaliteta ?? ajmo, molio bih neka iskustva, ako netko ima ovakvu uslugu , jel valja? molim vas za hitne savjete i misljenja...:chears: p.s. net dijelim, pa bi mi i to malo umanjilo racun... |
Imam Iskon.Duo (3Mb flat) koji je baziran na istom principu. Da, telefonija ide preko VoiP-a pa imaš malo jeke kad razgovaraš s nekime. S downloadom nema nekih problema, ali ima problema s vezom jer je instalacija na stupu između mene i centrale (koja je 50m od mene) u komi.
SZK je dostupna i stručna (za razliku od t-scumove koja qrca nezna). Nedavno sam frendu preporučio sličnu kombinaciju i on je full zadovoljan što su mu se troškovi srezali. Meni su se srezali za 50% u odnosu na t-scum ISDN, a imam flat što prije nisam imao. Na promet se iskonovci previše ne obaziru tako da ti je samo nebo (i kapacitet hardova) granica. |
Citiraj:
|
Citiraj:
do 2 Mbps/256 Kbps Telefonska linija T-Com-a** Nikakav VoIP, niti ovo ima veze sa Iskon.Duo, ovo je zamjena za XXL ADSL i sve ide preko T-Coma. |
Citiraj:
pozz, samo mali ispravak: VAŽNO Sukladno pravilniku o telekomunikacijskim uslugama, usluga telefoniranja u paketu Obitelj+ temelji se na prijenosu govora putem internetskog protokola i ne odgovara kvaliteti javne govorne usluge. U slučaju istovremenog telefoniranja i downloada podataka s interneta, moguća je lošija kvaliteta zvuka. piše na njihovoj stranici. po meni je to totalno neiplativo za bilo koga tko treba imalo veci internet promet. koliko vidim nema nikakvog načina za uzimanje vecih paketa prometa, nego je promet u paketima od po 1gb. a svi znamo kako brzo se 1gb potroši. na t-comu je 10gb 139kn, a flat je 178kn. to bi moglo biti isplativo za nekoga tko ne treba puno internet prometa zbog 500 besplatnih minuta. 500 min * 0,28kn na t-comu je 140kn telefoniranja mjesecno i zvao sam sluzbu za korisnike, akcija za flat do kraja godine i printer vrijedi samo uz ugovor na 24 mj. i nakon isteka ugovora modem ne ostaje u vlasnistvu kao kod t-coma vec je iznajmljen. Bacio sam neku racunicu, ako uzmemo usluge tako da obje nude jednako: 73kn u oba slucaja ide t-comu T-COM: jos 139kn za 10gb interneta jos 140kn t-comu za 500min telefoniranja _____________________ 352kn bez poziva izvan hrvatske i na mobitele iskon : 73kn t-comu za priključak 139kn iskonu za 500min telefoniranja 135kn za dodatnih 9 paketa prometa do 10gb ______________________ 347kn bez poziva izvan hrvatske i na mobitele znaci prema ovome ova usluga je ispativa jedino ako je internet promet manji od 10gb, i ako se svih 500 min razgovora redovno iskorištava. i jos u ovo nije uracunata t-com slobodno vrijeme i druge slicne tarife... a ugovorna obveza 18 ili 24 mjeseca... ako sam nešto pogriješio slobodno me ispravite |
Citiraj:
@LightForce1308 Od ponedjeljka ce biti predstavljeni jeftiniji paketi koji se baziraju na prometu, ovo je vise za ekipu koja telefonira... |
meni treba i jedno i drugo....damn
|
hmm, dobio jako zanimljivu i dosta pozdanu info da iskon is gooing down strelovito, stoga mislim da nis od toga, a i ne volim jeben ugovore:(
|
si siguran da nisi sanjao to mozda?
|
po tvom postu prije sam skuzio da si u iskonu..nisam sanjao sigurno, rekao mi je frend da bas i nije blistavo itd, a on je u tom poslu, izmedju tih telekoma...ma, ugl, ioanko bih odustao, jer mene koliko toliko izvaci ona tarifa slobdono vrijeme u tkomu, za iznos racuna, a ovdje toga ne bi bilo, :(
|
Vjeruj, ide iskonu sasvim dobro :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |